Sosyal Medyadan Nasıl Para Kazanabiliriz?

"KARAHANLI"

Kıdemli Üye
17 Mar 2022
2,614
3,346
Россия
Herkese selam, olsun. Bu konumda youtube üzerinden, nasıl para Kazanabilecegimizdir? Şimdi ise Youtube'dan nasıl para kazanılır, onların hakkında bilgi, vermek.İstiyorum..

İlk olarak dan, Youtube dan, para kazanmak icin, kanalınız 1000 Abone veyahut, 4000 saati gecmiş olması gerekmekedir, İlk Olarak youtube'den para kazanmak istiyorsak, eğer İnsanları güldürüp Eğlendirmek, ğerekiyor tabi bunun icin ise, bir montajci tutabilirsiniz veyahut,ek bir yöntem daha,vardır Buda bir miktar, para karşılığı.Youtube kanalınıza, abone ve like, izlenme Süresi Satan Sitelere Uğramaktır.

Bu biraz uygunsuz olabilir, bunu pek önermeyecegimdir. Şimdi ise Komik video yani,kurgu nasıl editleyecegimiz bir kac örnekle sunmak isterim.

İlk olarak hayal gücünüz ve, birazcık daha program bilgimiz, olması gerekiyor tabi, hangi programı kullanmamız gerekiyor,ise bir kaç, cümle ile anlatıcagım...


Adobe Photshop'dur bu program sayesinde, Videolarınıza Kapak Fotografları ve bir cok şeyi, aklınızda olan herşeyi bu program,sayesinde gercekleştirebilirsiniz.
bdXpj.jpg

2-olarak

Adobe Premier Pro'dur Bu Program Sayesinde aklınıza gelen,bir cok edit komik montajlar, yapabilirsiniz..
bdluZ.jpg

3-Bu program ise, adobenin Affter efect programıdır, bu program sayesinde hayalinizdeki,calışmayı aklınıza gelemeyece bir çok, hayal gücünüz ile canlandırak calışıp hatta ve, hatta para bile,kazanmanız mümkündür...
bd3v6.jpg

Şimdi ise ğelelim yayın platforumlarından, nasıl para kazanacıgamıza? .Bir çok yayın platformu vardır, elbet kafanız karışması Doğal bişidir bu cok dogal.


İlk Olarak.Twicth Yayın Online bir televizyon, Programıdır burda insanlar sohbet,edebildikleri, yayın acabildikleri ve para kazanabileckleri,yerdir şimdi ise bizde nasıl para, kazanabiliriz hakkında bir kısa bilgi vermek istıyorum...
bdB72.jpg

İlk olarak, bağış diyebişey varmış galiba,bende hic kullanmadıgım icin bilmiyorum.

2-Yöntem olarak yani,sponsor olarak bagış ve para kazanabilirsiniz

Bişeyi unuttum bunun icin,Twicth'de para kazanmak için, iyi bir oyun ve birde ekipmanlara,ihtiyacınız vardır.Twicth bir cok ülke dilini,destekleyebildigi büyük bir yayıncı platformudur..


2-Olarak ( Nonolive)
bdKpx.jpg

Nedir bu nonolive? oyun dünyasınız yeni cıkmış bir yayın, platformudur. Bu platforumda yayıncılar diyer yayıncılar, icinde rekabetin oldugu bir yayın platformudur. Şimdi ise gelelim nasıl para kazanacagımıza?.

Bu Yayın Platformunda hesabınıza para yükledikden,sonra istediginiz bir yayıncıya bağış yoluyla bagış yapıp,ona destek oluyorsunuz,kendiniz yayın acarsanızda başkaları gelip bagış atarak para kazanıp,bir süre sonra cekim telabi taleb edebilirosunuz.

Yada Platformda kullanmak üzere bağışları dilediginiz yayıncıga bağış icinde kullanabilirsiniz...

3-Yayın Platformu'muz Dlive'dır Nedir Bu Dlive?
bdbCk.png

Dlive bir canlı yayın platformudur, birazcık hızlı yükselmiş galiba sıkıntı deyil, Dlive'ı ilk başlangıcda diger yeni kullanıcılar tarafından kullanımı,biraz zaman almıştır ama laikindir yükselişe gecmiştir.

Dlive ilk olarak 2008 yılında yayın hayatına kullanıcalarını, beklemeye başlamıştır. Bu platforumda her platforum oldugu gibi PUGP, GTAV Lol, oyunlarından oluşan katagorilerde yer vermektedir ek olarak müzik veyahut diğer aksiyonlarına'Da yer vermektedir.

4-Yayın platformu ise youtube'dir. herkesin günümüzde,ise cokluk'la , kullanıldıgı bir yayın, ve bir video yükleme platforumudur. bu platforum sayesinde kullanıcılar kendi kişisel kanallarına,
kendi ürettikleri icerikleri yükleyebildikleri,veyahut canlı yayın yapabildikleri yerdir.
Ya'da para kazanabilecekleri yerdir.
bdoPi.jpg

Bana bu yolda, eşlik eden yazım yanlışlarını ,düzeltmeme Yardımcı,olan
@'DarkNight hocama cok,teşekkür ederim....​
 

EX

Moderatör
29 Mar 2020
1,818
1,198
Eline sağlık kardeşim. Günümüz gençlerinin ilgili olduğu bir konu fakat bu konuda yer alan işler ile ilgilenmiyor çoğu :) Daha kolay yolu arıyorlar ;)
 

"KARAHANLI"

Kıdemli Üye
17 Mar 2022
2,614
3,346
Россия
Ellerinize sağlık❤️
Teşekkürler hocam.
Eline sağlık kardeşim. Günümüz gençlerinin ilgili olduğu bir konu fakat bu konuda yer alan işler ile ilgilenmiyor çoğu :) Daha kolay yolu arıyorlar ;)
Olsun hocam ben gene acıyım, dedim belki işe, yarar hocam.:)
Ellerine Sağlık.
Teşekkürler hocam.
Eline sağlık çok güzel olmuş//
Cok teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

"KARAHANLI"

Kıdemli Üye
17 Mar 2022
2,614
3,346
Россия
Ellerine Sağlık
Ellerine sağlık, teşekkür ederim.
Asıl ben teşekkür, ederim hocam,yardımlarınız icin.
Sitemden memnunum pek getirisi olmuyor ama. (Eline sağlık)
Eline sağlık dostum.
Teşekkür ederim, şafak hocam.
Cok Teşekkür ederim, herkese saolun var,olun :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.