Telefonda truva atı

Kosd

Yeni üye
25 Eyl 2021
6
2
Sistem Biliyor. <3
Adware.spot.android.hiddenad.d isimli bir truva atı (reklam virüsü) telefonu hem dondurup hemde yavaşlatıyor bilgilerimin çalınmasından şüpheliyim yardım edebilirmisiniz.
 

DDarkStyle

Katılımcı Üye
21 Eyl 2021
360
139
Dysnomia
Evet telefonumdan kaldırmak istiyorum. Aslında kullandığım telefonda değilde bir arkadaşımın telefonunda sıkıntı olduğu için burdan yazıyorum fazla bu konulardan anlamış değilim.
"Malwarebytes" uygulamasını indirdikten sonra ;
Telefonu kapatın,
Telefonu güvenli / acil modda yeniden başlatın,
Malware uygulamasından telefonunuzu taratın,
Zararlı ve şüpheli tüm uygulamaları bulun ve hepsini silin.

Bu adımları uygularsanız muhtemelen düzelecektir. İyi günler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.