Telemetri yazılımı

root9ext

Üye
29 Ocak 2023
51
24
Merhaba Türk Hack Team üyeleri bu konuda sizlerle telemetri yazılımımı paylaşmak isterim. Bu yazılımın ilk versiyonu sonraki versiyonlarında yazılımı geliştireceğim sizin de kullanmanız için yazılımın yorum gerektiren yerlerini boş bırakıyorum. Yazılımı bir tık hızla yaptığım doğrudur ama ileriki zamanlarda geliştireceğim.
Programım Radio Frekans ile modüllerinizin çekti yerlere kadar haberleşme yapabilmektedir. Bu programı yazma amacım roket yapmaya çalışıyorum ve roketim ile haberleşmektir. Asıl kodda birsey__ yazan yerlere listbox'a gelecek değerlerin adı yazmaktadır.

Geliştireceğim yerler:
  • Şifreleme eklenecek.
  • Alınan verileri bir veri tabanına kayıt ettirilecek.
  • Arayüzün görünümü iyileştirilecek.
  • Radio Frekans dalgalarının geri gelme süresine göre mümkün olan en fazla veri alınacak.
Github repo linki veriyorum. Buradan indirebilirsiniz.
Koyduğum zip şifresiz.

Bu program hakkındaki ve geliştireceğim yerler dışındaki tavsiyeleriniz varsa bekliyorum...
Roket yazılımları konusu dışındaki yazmamı istediğiniz farklı yazılımları varsa bekliyorum...
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: fmd
1 Şub 2023
135
80
roketler alanında çalışman beni şaşırttı eğer ilerlersen bana da bilgi verir misin?
ayrıca zip dosyasında paylaşmışsın bunu proje olarak paylaşabilirsen sevinirim ve son olarak haberleşme için hangi modülü kullandın?
 

root9ext

Üye
29 Ocak 2023
51
24
roketler alanında çalışman beni şaşırttı eğer ilerlersen bana da bilgi verir misin?
ayrıca zip dosyasında paylaşmışsın bunu proje olarak paylaşabilirsen sevinirim ve son olarak haberleşme için hangi modülü kullandın?
Aynı SerialPort programlama mantığında, Zipten indirirsin açarsın. Rapor hazırlayacağım paylaşırım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.