Tencent'in Riot Games'i Satın Alması Hakkında

z3us146

Yeni üye
11 May 2021
3
0
Runeterra :D
Merhaba sihirdarlar,Tencent'in Riot'u satın aldıktan sonra Tr serverinin çöplüğe ardından oyuncusuz kalması ve 1 oyun için 20 dk sıra beklemesi ve süregelen wt script olayları hakkında tepkimi yazacağım.
S3 zamanları bir oyuna girdiğinizde(o zaman da oyuncu sayısı azdı kabul ediyorum)afk kalırsanız direkt perma,kötü oyuncuları reportlama diye bir seçenek vardı.Kötü oynayan oyuncuyu repleyebiliyordunuz ve bu maçlarda kimsenin trolleme şansı olmadığını ve öyle kolay kolay bilerek besleme gibi durumlar ortaya çıkmamasını sağlardı.Tencent Riot Games'i tamamen satın aldıktan sonra oyunun temel yapısı çok değişti.(2015)s5 de 350 ye yakın kostüm varken 5 yıl içerisinde bu sayı 1200 lere çıktı ve raporlama sistemi daha da geriye gitti ve oyun zirve yılını s7 de yaptıktan sonra oyuncu sayısı git gide azalmaya başladı(anlık olarak)ve azalmaya da devam ediyor.Pubg Mobile oynayanlar bilir oyun hile ile dolup taşarken adamlar skin çıkarıp boş boş harita güncellemeri gelir ve oyuncular bu durumdan çok rahatsızdı ve hala da öyle sanırım çoğu oyun forumlarında bu şikayetlerden karşılaşıyorum.Bu durum artık lolde de var her girdiğim maç en az 1 script(btw script diyince skill doge ve skill bot olarak algılamayın totem süreleri oyuncuları mapte görmüyorken bile göstermesi oyuncunun örn xerath r sine kaç vuruşta öleceği falan türlü türlü hile ayarları bulunmakta) mevcut sezonda ve adamlar community kurmuş script kullanıcıları üzerine ve kendileri açıklıyor her maçınıza gelen 9 kişiden(master ve üstü ranklar için) 3'ü script olduğunu söylüyor ama biz bilmiyoruz ve adamlar duo girerek ban oranını 0'a çekiyor.Bir de sadece script değil wt atanlar var onlar ise 3-4 maçta bir geliyor,youtube lol kanallarını takip edenler bilir çoğu kanallar bu wt,script ve adamın Allaha Ülkeye sövmesine rağmen ban yememesi gibi durumlardan lolü bırakmış durumda.
kfc yi s7 de izleyen kemik kitlenin hiç aklına gelmezdi lolü bırakacağı lolün şuan ki durumu sağolsun oyun her gün kötüden kötüye cs go gibi hileler ile boğuşmanın eşiğinde düşük elo da oynayan arkadaşlar bu olayların farkında değil buna eminim ve lol oynayan her 1000 kişiden sadece 5 kişi master üstü elolarda oynamakta ve 5 kişinin 3 ü wt ve script ile takılmakta bu kadar vasat bir durum ortada iken Tencent'in kostüm çıkarıp durması sinirimi bozuyor ve sen kimsin ki bir şirketin politikalarına karışıyorsun diyen mutlaka olacak ve ben onlara şunu söylemek istiyorum:
Ben bir oyuncuyum ve oyuncu olarak bir oyunu eleştirmek en doğal hakkım ve bir oyuncu olarak oyunun sahibi olan şirketin sözlerimi dikkate almasını aksi halde daha çok oyuncu kitlesi kaybedeceğini söylemek isterim.
Şuan da lol oynayan kitlenin yüzde 95'i 16 yaşından küçük olması da durumun vasatlığını açıklar nitelikte...
 

Rplx

Yeni üye
20 Nis 2021
46
0
Aynısı knight online' de oldu dostum oyun bu buda bi sektör ve çok geniş bi sektör boşver sen bunları oyun seni sıkmaya başlarsa yeni bir oyun bul :)
 

z3us146

Yeni üye
11 May 2021
3
0
Runeterra :D
üstat iyi diyorsun da elimde ki bilgisayarın yetersizliği beni kısıtlıyor mevcut dolar kuru sağolsun elimizden bir şey gelmiyor :/
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.