Testlio - Mobil Uygulamam

Gauloran

International Senior Moderator
7 Tem 2013
7,642
256
local
Cevap: TestleBeni - Mobil Uygulama

100+ indirme için teşekkürler. uygulamanın ismini Testlio olarak değiştirdim ve yeni sürümü gönderildi.

Gatex

Üye
10 Nis 2020
219
2
Türkiye

Elinize emeğinize sağlık hocam :)

MrSytem

Katılımcı Üye
30 Ağu 2019
591
4

Elinize sağlık hocam.

LosT

Yaşayan Forum Efsanesi
5 Şub 2015
8,121
28
-

Ellerine sağlık güzel konu olmuş :)

Gauloran

7 Tem 2013
7,642
256
local

teşekkürler yorumlarınız için, uygulamayı indirenler önerilerini veya bugları bana iletebilir.

sincandan

Üye
12 May 2010
129
1

eline emeğine sağlık :)

Gauloran

7 Tem 2013
7,642
256
local

eline emeğine sağlık :)

teşekkürler. yok mu indirip deneyen? birbirinize bu konu üzerinden link atıp testleri çözerek eşleşme oranınızı bulabilirsiniz. link paylaşılmasını bekliyorum bu konu altından.

M3m0ry

Kıdemli Üye
3 Haz 2017
4,426
88
3
xD

Efsane çalışma olmuş :))

lllLaTenTlll

Yeni üye
21 Nis 2021
8
1
oldukça güzel uygulama olmuş ellerine sağlık

egemizah

Çaylak
19 Şub 2021
823
410
TestleBeni - Çöz Paylaş Eşleş

Yapımcı: @Gauloran
Yazıldığı dil: Flutter
Ortam: Android
Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brothersoftware.eslesmeapp&hl=tr

Arkadaşlarınızla kategorilere ve testlere göre eşleşmenizi karşılaştırabileceğiniz bir mobil uygulama yaptım. Direkt çalışma mantığından bahsedeyim öncelikle uygulamayı açıyoruz ve karşımıza şöyle bir ekran geliyor:

g8FFRBzRuBTyu9QjTBPbMpj9JJAucOM-PcT1PxktGSCpQDOQTG2xwB-ebEpBUX6kVeQ_=w1360-h654

Testler: Bu bölümde kategorilere ayrılmış bir şekilde eklediğim testler mevcut çoğunu kendim yazdım tabi biraz internet üzerinden de bulduğum testleri kullandım.

Soru Hazırlama: Bu bölümde kullanıcılar kendi sorularını hazırlayabilir. Uygulama bu ve diğer kısımlarda anlaşılması basit olsun diye yönlendirme açısından açıklamaları oldukça basit yaptım.

Scmq5_BWyyIEIPqUE45gqdQeRhM4I14FsiAK6h5D7SbG-0NqWNpYqdjoWvVeMlH4It0=w1360-h654

Uygulamayı açtığınızda karşınıza şöyle bir ekran gelecek Facebook, Gmail veya Anonim olarak giriş yapma hakkına sahipsiniz. Burayı göstermek için play store'da eklemediğim için ss almam gerekecek

u2fSYS.jpg

Testleri seçtikten sonra karşımıza o kategorideki testler geliyor.

5-rX7EeU9o0M6mNK9Lz0UsYWOYh6OQbVLRWdKRhvjpKDDmeHRxO3LSBi9ILHk7LfdMI=w1360-h654

Daha sonra testi çözüyoruz. Testler şıklı, evet hayır tarzı sorular ve yüzdeli sorulardan oluşuyor.

Y9jJKgq_fVJLh0V5hmE_XrhDdYcEGbSHIajUrEEIUvsvXdupQ1INW9P97VaC-SZ7ioA=w1360-h654

yON9W_oC9bKOTj_reiqN87wMIoXSyi4jXgsmqev0hbBb2dNAp00QQ8jrK8B7gc12dqU=w1360-h654

Testi çözdükten sonra paylaşma ekranı geliyor ve bir link ile testi paylaşıyorsunuz arkadaşınıza yolluyorsunuz bu linki Android kullanıcısı olmalı tabii. Arkadaşınız linke tıkladığında uygulama onda bulunmuyorsa sorun değil direkt Play Store'a yönlendiriyor ve indirip açıp giriş yaptığı zaman arkadaşınızın çözdüğü teste yönlendirileceksiniz ve arkadaşınız da sizin yollamış olduğunuz testi çözdükten sonra yaptığınız seçimler karşılaştırılacak ve bir eşleşme oranı oluşturulacak.
udaygIc6oe52Fx28RfQ25I3HUMJ0bCpYuS4GaKzbEPoiitE7JuDRAEX_eFavYXs7ZqMI=w1360-h654

Böylece arkadaşınızla örneğin Ahlaki İkilem kategorisindeki bir testte kafalarınızın ne kadar uyduğunu görmüş olacaksınız. Uygulamadaki hataları ve bugları -testlerdeki yazım hataları dışında- bana bildirirseniz memnun olurum. Yazım hatalarını testler eklendiğinde uygulamanın gidişatına göre düzelteceğim.

Amaç arkadaşlarınızın sizinle olan uyumunu görmek olsa da eğer kullanıcı kitlesi büyürse çok farklı yerlere de gelme potansiyeline sahip bir fikir aslında. Fikir olarak yeni değil ama neden olmasın?

Sizden istediğim şey android kullanıcısıysanız indirip bir test çözüp uygulamanın size verdiği linki arkadaşlarınızla paylaşmanız ve uygulamanın kullanılmasında yardımcı olmanızdır. Ayrıca uygulamama play store üzerinden yorum yapıp beğenirseniz 5 yıldız vermeniz özetle destek olmanız ricamdır.

İyi forumlar.

Elinize emeginize saglık hocam

JohnWick51

Uzman üye
20 Mar 2022
1,770
732
27
TestleBeni - Çöz Paylaş Eşleş

Yapımcı: @Gauloran
Yazıldığı dil: Flutter
Ortam: Android
Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brothersoftware.eslesmeapp&hl=tr

Arkadaşlarınızla kategorilere ve testlere göre eşleşmenizi karşılaştırabileceğiniz bir mobil uygulama yaptım. Direkt çalışma mantığından bahsedeyim öncelikle uygulamayı açıyoruz ve karşımıza şöyle bir ekran geliyor:

g8FFRBzRuBTyu9QjTBPbMpj9JJAucOM-PcT1PxktGSCpQDOQTG2xwB-ebEpBUX6kVeQ_=w1360-h654

Testler: Bu bölümde kategorilere ayrılmış bir şekilde eklediğim testler mevcut çoğunu kendim yazdım tabi biraz internet üzerinden de bulduğum testleri kullandım.

Soru Hazırlama: Bu bölümde kullanıcılar kendi sorularını hazırlayabilir. Uygulama bu ve diğer kısımlarda anlaşılması basit olsun diye yönlendirme açısından açıklamaları oldukça basit yaptım.

Scmq5_BWyyIEIPqUE45gqdQeRhM4I14FsiAK6h5D7SbG-0NqWNpYqdjoWvVeMlH4It0=w1360-h654

Uygulamayı açtığınızda karşınıza şöyle bir ekran gelecek Facebook, Gmail veya Anonim olarak giriş yapma hakkına sahipsiniz. Burayı göstermek için play store'da eklemediğim için ss almam gerekecek

u2fSYS.jpg

Testleri seçtikten sonra karşımıza o kategorideki testler geliyor.

5-rX7EeU9o0M6mNK9Lz0UsYWOYh6OQbVLRWdKRhvjpKDDmeHRxO3LSBi9ILHk7LfdMI=w1360-h654

Daha sonra testi çözüyoruz. Testler şıklı, evet hayır tarzı sorular ve yüzdeli sorulardan oluşuyor.

Y9jJKgq_fVJLh0V5hmE_XrhDdYcEGbSHIajUrEEIUvsvXdupQ1INW9P97VaC-SZ7ioA=w1360-h654

yON9W_oC9bKOTj_reiqN87wMIoXSyi4jXgsmqev0hbBb2dNAp00QQ8jrK8B7gc12dqU=w1360-h654

Testi çözdükten sonra paylaşma ekranı geliyor ve bir link ile testi paylaşıyorsunuz arkadaşınıza yolluyorsunuz bu linki Android kullanıcısı olmalı tabii. Arkadaşınız linke tıkladığında uygulama onda bulunmuyorsa sorun değil direkt Play Store'a yönlendiriyor ve indirip açıp giriş yaptığı zaman arkadaşınızın çözdüğü teste yönlendirileceksiniz ve arkadaşınız da sizin yollamış olduğunuz testi çözdükten sonra yaptığınız seçimler karşılaştırılacak ve bir eşleşme oranı oluşturulacak.
udaygIc6oe52Fx28RfQ25I3HUMJ0bCpYuS4GaKzbEPoiitE7JuDRAEX_eFavYXs7ZqMI=w1360-h654

Böylece arkadaşınızla örneğin Ahlaki İkilem kategorisindeki bir testte kafalarınızın ne kadar uyduğunu görmüş olacaksınız. Uygulamadaki hataları ve bugları -testlerdeki yazım hataları dışında- bana bildirirseniz memnun olurum. Yazım hatalarını testler eklendiğinde uygulamanın gidişatına göre düzelteceğim.

Amaç arkadaşlarınızın sizinle olan uyumunu görmek olsa da eğer kullanıcı kitlesi büyürse çok farklı yerlere de gelme potansiyeline sahip bir fikir aslında. Fikir olarak yeni değil ama neden olmasın?

Sizden istediğim şey android kullanıcısıysanız indirip bir test çözüp uygulamanın size verdiği linki arkadaşlarınızla paylaşmanız ve uygulamanın kullanılmasında yardımcı olmanızdır. Ayrıca uygulamama play store üzerinden yorum yapıp beğenirseniz 5 yıldız vermeniz özetle destek olmanız ricamdır.

İyi forumlar.

Ellerinize,Emeyinize sağlik

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.