TurkHackTeam Gövde Gösterisi Kuralları 31/03/2023

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Veteran 7

El Patrón
26 Ara 2011
11,501
12,854
Turkhackteam Gövde Gösterisi Kuralları (Son Güncelleme : 02/02/2023)

  • 1 - Üyeler tarafından yapılacak her türlü hack/deface/data hack v.b. işlemlerde Anka Red Team Manifestosu baz alınacaktır. Bkz : Anka Red Team Manifestosu
    --
  • 2 - Türk sitelerine uyarı/pentest yapılırken kesinlikle öncesinde onay alınacaktır. Bkz : Türk Sitelerinde Açık Aramak ve Uyarmak Hakkında
    --
  • 3 - Zone-H üzerinde "ZoRRoKiN" adına (Uzun yıllardır bu isim ile alındığı için Top List sıralamasında üstte kalmamız için önem arz etmektedir) , diğer alternatif zone sitelerinde ise "TurkHackTeam" adına zone alınacaktır. Indexlerde TurkHackTeam ve Anka Red Team ibarelerinin kullanılması zorunludur, kendi nickinizi de ekleyebilirsiniz.
    --
  • 4 - Üyeler tarafından açılacak konular bölüm yetkililerin onayından geçecektir, direkt yayınlanmayacaktır. (Konu Aç butonuna tıkladığınızda otomatik olarak onaya gider, PM'den göndermenize gerek bulunmamaktadır.)
    --
  • 5 - Yüksek önem taşıyan bir Data/DB ele geçirilirse mutlaka özel mesaj yolu ile bana bildiriniz.
    --
  • 6 - Dünyaca ünlü markalar ve yüksek önem taşıyan devlet/kurum siteleride dahil olmak üzere Upload açığı , Reflected XSS gibi zararsız açıklar ile alınan zoneler değerlendirmeye alınmayacaktır.
    --
  • 7 - Hack/Deface edilmiş bir sitenin subdomainleri de hacklenirse tek bir site olarak sayılacaktır, Örn. ; orneksite.uzanti, sub1.orneksite.uzanti, sub2.orneksite.uzanti....X şeklinde alınan zonelere "X Adet Site Hacked" şeklinde başlık atmayınız "Orneksite.uzanti Hacked" şeklinde başlık atınız.
    --
  • 8 - Devlet , marka , üniversite gibi hedefler dışındaki hedeflerde minimum 50 adet web sitesi zone kaydı alınıp paylaşılabilir. 50 adetin altında açacağınız konular onaylanmayacaktır. Devlet ve üniversite paylaşımları için (edu, gov vb.) alt limit 1 adet zone kaydıdır. Markalarda tek zone kaydı konunuzun onaylanması için yeterli olacaktır.
    --
  • 9 - Anka Red Team üyelerinden veya herhangi bir üyeden şahsi bir hack isteğinde bulunmayınız. Özellikle Türk siteleri ve Türk kullanıcılara ait sosyal medya hesapları üzerinde işlem talep eden kişiler süresiz olarak uzaklaştırılacaktır.
    --
  • 10 - Hack/Deface edilmiş siterde iletişim adresleri eklemek yasaktır. Alınan zone kayıtlarında iletişim adresleri olursa konunuz onaylanmayacaktır.
    --
  • 11 - Gövde Gösterisine Hack/Deface edilmiş sitelerin indexlerinde Anka Red Team'in belirlediği sabit index kullanılması zorunludur. Sabit index kullanılmadan açılan konulara onay verilmeyecektir. Sabit index için TIKLAYINIZ
    --
  • 12 - İndex atmanın haricinde sunucunun daha sonra kullanılabilmesi THT Botnet Ağına dahil edilebilmesi için sunucu üzerinde sürekli bağlantı sağlanabilecek backdoor (Arka Kapı) sağlayanlar özel çalışma ekiplerine dahil edilecektir.
    --
  • 13 - Hacklenen sitelerin sayısının değil niteliğinin önemli olduğunu unutmayınız.


Kural dışı işlemler gerçekleştiren ve özellikle Türk sitelerine zarar verip veya kredi kartı hırsızlığı gibi eylemler gerçekleştirenler süresiz olarak platformdan uzaklaştırılıp adli makamlara bildirilecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.