Türkiye Riot Games işkence ve terör ranked sorunları

Bayram1997

Yeni üye
4 Ara 2021
2
0
sa arkadaşlar burada sizlerin gibi bende oyuncuyum ancak oyuncu haddi aşılmıştır.
262900199_281086493959107_1851772720632771637_n.png
arkadaşlar bunu görüyorsanız hakaret içerikli yazılar geldi. bana türkçe zayıf diyip ayrımcılık yaptılar. bunun yönetim bildiği terör işlenmiş durumda.
unknown.png
abi ben seri kazanıyorken bir terör oyuncu gelip oyunumu katiam yapıyor sonrası ben neden moralim bozuk çıkıyor birde hasta 3 oyun ddos saldırı gerçekleşti. riot games türkiye hiç bakmadı. dahası sciprt açan oyuncu bile banlamadı kostüm de ingilizce banladılar. hesap paylaşımında da banladılar. bunlar bilerek oyunculara bir komut vermişki beni hayatımı bitirin diye. sayın yönetici bu olayı gördünüz. daha fazla riot games Türkiye işkencelere görmek istemiyorum. zararlarım 3000tl dayandı. maddi açısında çok düşme tehlike düşebilirim. bana yardım olacak arkadaşlar varsa yardım edebilir mi? discordan ekleyin
WhiteWolfAhri#5772 bana yardım istiyorum. bunlarda beni koruyacak biri istiyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.