Twitter Hesap Kapatma Method

Howert

Katılımcı Üye
15 Mar 2022
548
210
root@Howert
Twitter Hesap Kapatma Method

1 - Hesabı bildire tıklayın. Tweetleri taciz ve nefret dolu, nefret dolu, Şiddet uygulama veya fiziksel zarar verme tehditinde bulunuyor, Evet yada hayır diyebilirsiniz. Ben seçeneğini seçin.

2 - Hesapla ilgili 5 tane tweet seçin, seçtikten sonra bizden daha fazla bilgi isteyecek. Oraya 3. adımdakini yazıyoruz.

3 - Merhaba Twitter Ekibi. Şikayet Ettiğim Bu Hesap Bana Fiziksel Şiddet Uyguluyor. Arkadaşlarıma Hakaret Ediyor.
Tweetleri Nefret Dolu Ve İnsanlar Bu Durumdan Rahatsız Oluyor. Lütfen Bu Hesabı En Kısa Sürede Kapatın.
Teşekkürler.

4 - Bunu yazıyoruz arkadaşlar ve gönderiyoruz. Hedef hesap 1-2 gün içinde kapanır yada engel yer. Bu şikayeti en az 10 kere yapın etkili bir yöntemdir.
 

moletti

Üye
5 Şub 2022
101
34
Uzay
Eline sağlık, ama pek işe yarar bir yöntem gibi gelmedi sonuç olarak orda işaretlediğin tweetleri kontrol edeceklerdir ve seninle onun arasında geçen konuşmaları, tweetler gerçekten tehtit içermiyor ve senle olan konuşmasındada sana veya arkadaşlarına hakaret ediyor olmadığı görülüp kapatılmayacaktır diye düşünüyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.