Twitter Yeni Eklenecek Olan Dislike Özelliğini Test Etmeye Başladı !

🅼 🆁 🆇

Uzman üye
26 Haz 2021
1,414
1,897
Bir Yerler
Twitter Yeni Eklenecek Olan Dislike Özelliğini Test Etmeye Başladı !

Popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Twitter,dislike özelliğini test etmeye başladı.Twitter bu özelliği bazı İOS kullanıcıları için sundu.

Twitter,YouTube gibi dislike butonunu platformuna entegre etmeyi düşünüyor. Twitter'ın geçen aylarda bu özellik üstünde çalıştığı iddia edilmişti.Fakat Twitter'dan resmi açıklama gelmemişti.



Şimdi ise
şirket tarafından Twitter Support hesabından resmi açıklama geldi.Twitter dislike butonunu üzerinde çalışmalara başladığını resmen açıkladı.Şirket tarafından aktarılan bilgilerde bazı İOS kullanıcılarının özelliği kullanmaya başladığı açıklandı.


Özelliğe erişen kullanıcılarda beğenme, yorum yapma,retweet'in yanı sıra dislike butonuda gözüküyor.Twitter tarafından paylaşılan görselde dislike butonunun aşağı başparmak işaretinin tercih edildiği görünüyor.



Yapılan açıklamalarda dislike sayısının tweetlerin sıralamasını etkileyemeceği belirtildi.Özelliğin ne zaman sunuculağı hakkında bilgi yok.Dislike özelliğinin platforma hiç eklenmeme ihtimali olduğunuda belirtelim.
 

MALLATYALI44

Katılımcı Üye
5 Eki 2019
311
141
Gelmesi bence güzel olur hatta geç kalınmış bir yenilik . Eline sağlık dostum 👌.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.