Ücretsiz PHP Link Kısaltma Scripti cloaker

RaKeRZ

Yeni üye
26 Ara 2010
27
4
Dünya


DEMO


İNDİR


Kurulum Talimatları​

Kurulum-Install​

Türkçe Gerekli dosyaları hostunuza-sunucunuza yükleyin sonra yeni bir veritabanı oluşturup dosyalar içerisindeki SQL dosyasını içe aktarın. Başka bir şey yapmanıza gerek yok.
English Upload the required files to your host-server, then create a new database and import the SQL file inside the database. You don’t have to do anything else.

Dil-Language​

Türkçe Varsayılan dil Türkçe’dir. Dili İngilizce yapmak için “language.php” içindeki her şeyi kopyalayın ve “dil.php” içine yapıştırın.
English The default language is Turkish. To make the language English, copy everything in “language.php” and paste it into “dil.php”.
 

endiseki

Üye
19 May 2018
64
0
paylaştığınız linkteki siteye kayıt olmak gerekiyor kayıt olunca eposta doğrulaması gelmiyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.