Herkese selamlar arkadaşlar öncelikle şunu demeliyim ki bu konuda anlatılanlar ile yapılanlar, sorumluluklar kendilerine aittir.
Dikkat kullanacağımız toolumuz herhangi bir vps veya bir sunucu üzerinde kullanılmalıdır aksi taktir de fazla request çıkacağından belirli sıkıntılar çıkabilir.
O halde ilk önce toolumuzu indirerek başlayalım.

Buyurun İndirin
Dosyamızı indirdikten sonra kullanacağımız zombie serverlara veya vpslere toolumuzu upload edelim.
Bağlantı almak için istediğiniz programı kullanabilirsiniz (putty vb.) ben mobaxterm'i kullanacağım.
Bağlantımı aldıktan sonra toolumu sunucuya yükledim.

Daha sonra toolu çalıştırabilmek için gerekli kütüphaneleri kursun diye installer.py dosyasını python3 ile çalıştırdım.

Toolumuzun kütüphaneleri kurulduktan sonra makinede herhangi bir hız sınırlamasına yakalanmamak için ulimit komutunu kullandım.

./darkness diyerek toolumuzu çalıştırdım.

Önümüze bu şekilde bir pencere geldi.
Menu diyerek ne tür attacklar yapabiliyoruz bunu görelim.
Burada Layer7 ve Layer4 üstünden saldırı yapabileceğimizi söylüyor.
Burada Layer7 üzerinden iki türü kullanacağım siz isterseniz diğerlerini de deneyebilirsiniz.
1- ultra-bypass seçeneğini kullanalım.
Önümüze bu şekilde bir pencere açıldı.
İstenilen bilgileri hedef doğrultusunda dolduralım.
Herhangi bir uzun süreli saldırı yapmayacağımdan dolayı time/saniye kısmını kısa tuttum.
2- method-combiner seçeneğini kullanalım.
Önümüze gelen bilgileri istediğimiz şekilde dolduralım.
Daha sonra check-host ile kontrol edelim.
Iran hariç tüm serverlar açık enter a basarak saldırımızı başlatalım.
Siteye ulaşılamıyor check-host dan kontrol edelim.
Görüldüğü üzere servisimize ulaşılamıyor şu şekilde de kayıtını bırakayım(Link silinmediği sürece kontrol edebilirsiniz.)
Check-Host
Dikkat yapılan saldırılar sunucular üzerinden yapılmalıdır, aksi takdirde int vb. hem log kalacağından vs. sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İllegal hostlar önerimdir
Eğer buraya kadar okuyup başlıktaki clickbait'i yediysen like + yorumunu alırım.
Sorumluluk sizlere aittir.
Ayrıca @'RDX sizler için vps ayarladı bunları da kullanabilirsiniz.

Son düzenleme: