"Wifi Adaptör Tavsiyesi Alabilir miyim?"

epeymen

Üye
23 Ağu 2021
69
10
20
syria
Tp-Link Tl-WN722N 150Mbps Kablosuz USB Antenli Ada Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Şunu almayı düşünüyorum ama bağlanacak mı emin değilim, bu konuda yardım eder misiniz veya sorunsuzca kullandığınız adaptör var mı?, şeklinde düzenlenebilir
 

drkasmot

Üye
17 Tem 2016
137
27
büyük ihtimalle uyumlu değildir geçen yıl bende bir wifi adaptör almıştım adaptörün üzerinde linux uyumlu olmasına rağmen bağlanmıyordu uygun adaptörü bulabilmek için google a "wifi adapter for linux" yazıp araştır öyle bulursun
 

Kudad

Katılımcı Üye
14 Nis 2021
627
136
bu wifi kartları tam olarak ne işe yarıyor
temel olarak wifi şifresi kırmak aircrack ile filan ve çekmeyen uzak olan cihazlarda çekme mesafesini arttırmak ve birkaç tane şeye daha işe yarıyor.
Tp-Link Tl-WN722N 150Mbps Kablosuz USB Antenli Ada Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ŞUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BAĞLANACAKMI EMİN DEĞİLİM BU KONUDA YARDIM EDERMİSİNİZ
VEYA SİZİN SORUNSUZCA KULLANDIĞINIZ ADAPTER VARMI ?
önermem bağlanmaz sorun çıkar,
eğer wifi gibi ağlara saldırmadan dinlemek veya main the middle gibi saldırılar yapacaksanız gerek yok ama ben wifi şifre kırıcam filan dersen kişiler önermiş onlardan birini alabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.