windows 10 da çalışan rat?

Dargaaltay

Uzman üye
7 Mar 2019
1,741
404
Kainat
merhaba herkese bir sorum olucak win 10 da çalışan rat varmı?
Evet var, ratların çoğu windows 10'da çalışmaktadır.
En bilinen ratları indirmenizi öneririm: 1) SPYNET, 2) DARKCOMET şuanlık piyasada en bilindik ratlar bunlardır, bu ratlar haricindeki diğer ratları internetten "ratlar tht" diye aratırsanız bulabilirsiniz,

Hayırlı bayramlar
 

Rowdzel

Üye
18 May 2020
57
14
Remote Access Toolların çoğunlukları windows makineler için yazılmıştır.
Geneli çalışır fakat windows defender yakalar.
Yakalamaması için belli bir ücret karşılığında crypt ya da fudlayacak birini bulmanız veyahutta sizin öğrenip kendiniz yapmanız lazım.
İyi forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.