Windows 11 2022 Güncellemesi Geliyor!

'Syera

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
Microsoft, Uzun Süredir Beklenen Güncellemesine Başladı!



“Windows 11 2022 Güncellemesi” adıyla Windows 11 güncellemesi başladı. Güncelleme, bugüne dek "sürüm 22H2" olarak bilinmekteydi ve buradaki H2 ibaresi bu yılın ikinci dönemini temsil ediyordu. Bu ibarenin artık olmaması, Microsoft'un Windows 11 için yıllık güncellemeye resmen başlandığını gösteriyor.

Windows 11 bir yıldan uzun bir süre önce piyasaya sürüldü ve 2022 Güncellemesi ile birçok yeni özellik gelecek. Microsoft, Windows 11'in kullanıcısını
daha üretken kılan daha basitleştirilmiş bir kullanım deneyimi sunmak olduğunu söylemekte. Bu nedenle 2022 Güncellemesi, Snap Layouts için daha iyi bir gezinme olanağı sunuyor, Edge'de birden fazla tarayıcı sekmesi açma yeteneği bulunuyor, Odak oturumları ve Rahatsız Etme özelliği de dahil olmak üzere bu alanda birçok yeni güncelleme içeriyor.



Microsoft, Windows 11 2022 Güncellemesinin hızlı Arama deneyimi, daha iyi bir Başlat menüsü kullanımı , çeşitli Widget'lar ve erişilebilirlik geliştirmelerinin sunduğunun da ayrıca belirtiyor.

Windows 11 2022 Güncellemesi ayrıca
Windows Studio Effects adlı yeni bir aplikasyon ve birçok sayıdaki oyun geliştirmesiyle içerik oluşturucular ve oyuncular için de performansı yüksek bir kullanım sunuyor. Aynı zamanda, Microsoft artık Windows 11'de Android uygulamaları desteği konusundaki sözünü yerine getiriyor. Android için Windows Alt Sistemi (WSA) tarafından desteklenen Amazon Appstore deneyimi şimdi 31 ülkeye kadar genişleyecek ve 20.000 Android uygulaması ve oyunları içerecek.

Önceki Windows güncellemelerine benzer bir biçimde, 2022 Güncellemesi tüm uygun kullanıcılara
aşamalı bir şekilde sunulacak. Bugün kullanıma sunulmasına rağmen, Windows Update sizlere parça parça güncelleme imkanı sunabilir.
g01drjw.png
 

Criminal Laoin

Uzman üye
26 Mar 2021
1,044
812
Луна
Win 11 kullanıyorum en sevdiğim yanı android uygulamalarını desteklemesi oldu bu özellikle telefona gerek duymadan ve bilgisayara android kurmadan yaptığımız uygulamayı deneyebiliyoruz çok güzel özellik
Elinize sağlık :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.