Windows 11 Wifi sorunu

'Börteçine

Yaşayan Forum Efsanesi
25 Şub 2016
7,532
738
merhaba

çok yeni bir sürüm olduğu için bu tarz sorunlarla karşılamanız normal sürücülerinizi güncellemeyi deneyin ama manuel olarak kendiniz güncelleyin henüz driver boster gibi yazılımların veri tabanına eklenmemiş olabilir
 

Profesör

Kadim Üye
10 Nis 2020
5,092
1,607
-Türkistan-
Merhaba değerli üye;


Yeni yayımlanan Windows 11 sürümü bazı teknik aksaklıklar yaşamanız normal. Sizlere önerim winods 10 kullanmanızdır. Daha az hata ve güvenlik açığı ile uğraşırsınız.
 

AltayCyber

Coder Life'
1 Ara 2018
605
22
Kafkasya
Merhabalar,

Bende Windows 11 Beta sürümünü kullanıyorum. İşletim sisteminde buna benzer sorunlar olması normal. Size önerim bilgisayarınızı güncellemek veya Windows 10'a geri dönmek. Şimdi size vereceğim yöntem ile bilgisayarınıza net bağlantısı yapabilirsiniz.

PdaNet programının PC için .exe ve Drive dosyasını indirip kurun ( Telefonunuzdan indirin ve bilgisayarınıza atın 1 - 5 mb boyutundadır)
PdaNet programını ve ilgili drive kurduktan sonra telefonunuza da PdaNet uygulamasını yükleyin (Önerim full sürümlerini apk olarak indirmek)

Telefonuzu wifi ağınıza bağlayın ve ister Wi-Fİ Direct veya USB bağlantısıyla telefonunuz daki wifiyi bilgisayarınıza bağlayabilir ve internet erişimine ulaşabilirsiniz. Denemenizde kesinlikle fayda vardır.

İyi Forumlar
 

Eagleweb

Kıdemli Üye
8 May 2021
2,120
1,151
localhost/e8
Merhaba,
Windows 11 daha çok yeni ve birçok açığı bulunmakta, sanal cihaz kullanıyorsanız ayarlara gidip > Ağ > Network seçilimi yaparsanız çözüm olur, onun haricinde Windows 10 silip direktmen işlemciye kurduysanız bir çözümü yok.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.