Yaygın Kullanılan Programlama Dilleri | Genel Bilgiler & Teknik Detaylar

bay123

Yeni üye
25 May 2020
7
0
C++ da kesirli hesap makinesi işlem programı yaparken islemi seçtiğimde sonucu veriyor fakat programdan cıkmak için tuşa basıp çıkmak istiyorum veya devam etmek için yani farklı işlem yapmak için de bir harfe basıp devam etmek istiyorum .
( devam etmek icin 1e cıkmak için 2 ye basiniz gibi )
yardımcı olur musunuz?
 

1wexter1

Katılımcı Üye
24 Eyl 2021
921
647
Uzayda1yer
Eline sağlık.
html ve py biliyorum ama uzman değilim bu dillerde,
yeni bir dil mi öğrenmeliyim yoksa python'da bir konu hakkında uzmanlaşmalı mıyım?
 

Ɲémesis

Yazılım Ekibi Lider Yardımcısı
17 Haz 2022
955
1,552
Panama
Eline sağlık.
html ve py biliyorum ama uzman değilim bu dillerde,
yeni bir dil mi öğrenmeliyim yoksa python'da bir konu hakkında uzmanlaşmalı mıyım?
Bir dilde uzman olmadan başka bir dile geçmenin herhangi bir faydasının olacağını düşünmüyorum, ilerlediğiniz dilde uzmanlaşın ardından başka dile geçin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.