Yazılım, Kali Linux vs. İçin Laptop Önerisi

404Qea

Üye
17 Eyl 2023
122
117
┌──(root㉿kali)-[~]
Merhabalar. Brute Force vb. (Hack üzerine) toollar ve Kali Linux kullanımı için yazılım üzerine kullanabileceğim Laptop tavsiyelerinizi öğrenmek isterim. Buradaki değerli tavsiyeleriniz üzerine yapmak istediklerimi rahat bir şekilde yapabileceğim bir laptop almak istiyorum.

Bir çok şeyi ISH ile yapabiliyorum fakat tabi ki bazı durumlarda yetersiz kalıyor.

Değerli tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

404Qea

Üye
17 Eyl 2023
122
117
┌──(root㉿kali)-[~]
Merhabalar, maksimum bütçe nedir, ileride oyun veya render alma gibi konularla ilgilenir misiniz?
Merhaba, hayır farklı bir alan ile ilgilenmiyorum. 10000-20000 arası olabilir fakat sadece bahsetmiş olduğum konu ile uğraşacak olduğumdan en minimum bütçeli tavsiyeleriniz olursa benim için daha iyi olacaktır.

Güncel

Moderatör tarafında düzenlendi:

cqtt

Üye
8 Mar 2023
72
13
Merhaba, hayır farklı bir alan ile ilgilenmiyorum. 10000-20000 arası olabilir fakat sadece bahsetmiş olduğum konu ile uğraşacak olduğumdan en minimum bütçeli tavsiyeleriniz olursa benim için daha iyi olacaktır.

Güncel
Asus Tuf Gaming F15 / Acer Nitro 5 An515-56

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.