Yeni SMS Onay Toolu! | Windows - Linux - Darwin OS

ZiksthemW

Uzman üye
28 Mar 2020
1,026
113
Oslo
sms-onay_logo.png


Herkes en azından 1 kere de olsa bu can sıkıcı SMS Doğrulamalarına takılmıştır, değil mi? Bu can sıkıcı doğrulamayı geçmenin tek yolu adından da anlaşılabileceğinden üzere telefon numaranızı onaylamanızdır. Peki, onayı isteyen siteye güvenmiyorsak veya telefon numaramızı vermek istemiyorsak? Haydi, okumaya devam et ve bu doğrulamayı nasıl geçeceğini keşfet!

~ Sms Verifier (Github) ~

Öncelikle şuna açıklık getirelim.
Bu konuda kullandığımız "Sms Verifier/Sms Onaylayıcı" belirli sitelerden telefon numaralarının verilerini çekerek size ulaştırmaya yarıyor. Verileri çektiği siteler konunun altında, sözlüğün hemen üstünde bulunmaktadır.

Maalesef toolun şu anlık çok fazla özelliği yok, yapımcı Github sayfasında daha çok site ekleyeceğinden bahsetmiş fakat 29 gündür gelen bir güncelleme bulunmamakta. Toolu indirmek için headerdaki "Github" yazısına tıklayarak toolu indirebilirsiniz. Farklı işletim sistemleri için sağ Github sayfasında sağ tarafta bulunan "Releases" sayfasından indirebilirsiniz.

Gelelim kullanımına, toolu kullanmak için "Releases" kısmından indirerek anında kullanıma başlayabilirsiniz. Bu konuda sadece Windows için kullanım anlatılacaktır.

Adımlar aşağıda listelenmiştir;
  • 1 -> İstediğiniz işletim sisteminin size uygun olan versiyonunu indiriniz.
  • 2 -> Rar dosyasını herhangi bir klasöre çıkartınız.
  • 3 -> .Exe'yi çalıştırınız.
  • 4 -> İstediğiniz bir telefon numarasını girip 'ENTER'a basınız.

Bayağı basitti değil mi? Uygulamayı artık istediğiniz gibi rahatça kullanabilirsiniz!

~ Uygulamadan Görüntüler ~

WUS1l.png

(Windows)

demo.gif






Toolun kullandığı siteler;
SmsReceiveFree.com
UpMasked.com


Sözlük;
SMS = SMS, cep telefonu aracılığı ile yazılan mesajın bir cep telefonundan diğer bir cep telefonuna gönderilmesi, mesajlaşması hizmetidir. Kısa mesaj, 2G ile ortaya atılmış ve kullanıcıların aralarında 160 karaktere kadar yazılı mesajlar yollamalarına olanak tanıyan bir uygulamadır.

Verifier = Onaylayıcı/Onaylamak

Header = Başlık = Bir yazının, bir kitabın bölümlerinin başına konulan, genellikle işlenen konuyu kısaca tanıtan, yazının, bölümün adı sayılabilecek sözcük ya da sözcükler.

Releases = Yayımlanan Sürümler
 

ZiksthemW

Uzman üye
28 Mar 2020
1,026
113
Oslo
konu çok kısa ayrıntıya girebilirdiniz linux için iyi forumlar dilerim :)

Elimde Linux makine bulunmadığından değinemedim maalesef, elime geçerse ekleyeceğim

Elinize sağlık, işe yarar bir konu. :)

eline sağlık dostum.

Eline Sağlık, faydalı bir konu olmuş.

Teşekkürler

Elinize Sağlık exe uzantısı bulunmamakta

tgrlbey evet bende bulamadım linuzda nasıl çalıştıracağız indirdim git clone ile ama ZiksthemW

Github sayfasından "Releases" kısmına gidip "Windows" yazanlardan bir tanesini indirirseniz Exe'yi bulabilirsiniz.


Wd7Kd.png
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.