İndex nasıl yapılır (Çok basit bir index yapmak istiyorum)

TURKHACKER2009

Kıdemli Üye
20 Eyl 2021
2,540
692
24
Arkadaşlar arkasında sadece siyah ekran olucak ve HACKED BY ... yazıcak böyle bi index nasıl yapabilirim HACKED BY yazısı kırmızı olucak .. yazan yeri ben isteyime göre nick yazıcam.Böyle bi index nasıl yapabilirim? Çok basit bir index.
 

ancients123

Uzman üye
9 Nis 2016
1,723
338
forumda bununla ilgili konular vardır bende kaydettiğim bir kaç index var araştırsan bulurdun aslında ama al kullanabileeceğin index kodları

HTML:
<html>
<body>
<title>BAŞLIK</title>
<body bgcolor="ARKAPLAN RENGİ( İNGLİZİCE">
<center><div><font color="#FF0000"><h1><B>METNİNİZ</B></h1></font></div><center>
<center><img src="REİM URL'NİZ"></center>
</body>
</html>
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

XTRIAL

Üye
13 Ara 2020
223
278
Hangi uygulamayı kulladnığını biliyormusun?
Ayrıca yaptığın indexlerin sunucuda nasıl göründüğünü görmek için de sanal host programları kullanabilirsin.

Örneğin; Wampserver
Kullanımı kolaydır.

Kısaca; Programı indirip, tüm kurulumları yaptıktan sonra programı açtığında kırmızıdan yeşile dönmesini beklersin. Yeşile döndükten sonra sunucu aktif olmuş demektir. Sağ alt (internet simgesi) yanında ikonu çıkar sağ tık yaptığında "www klasörü" şeklinde bir ibare olur html dosyalarını oraya attığında 'localhost'dan index sayfasını görüntüleyebilir, içinde düzenlemeler yaparak son haline getirebilirsin.

Notepad paralımı?

Hayır. Saydığım tüm programlar ücretsiz.
 

TURKHACKER2009

Kıdemli Üye
20 Eyl 2021
2,540
692
24
Etmez olur mu 😄 o programların en temel işlevi Kaydet seçeneği
Yani yerini bulamadım index.html diye bir yer oluşturdum kodları oraya yazıoyurm ama bunu masaüstüne kaydetmem lazım sen biliyormusun? warmpad i de kurucam

Reis o dediğin uygulamaya gerek kalmadı kaydedince görebiliyorum :D

Ama galiba her yaptığım işlemi kontrol edemiyorum.
 

TURKHACKER2009

Kıdemli Üye
20 Eyl 2021
2,540
692
24
basit html istedin yazdım buraya ama halen ne aradığını bilmiyorum sorununu çözmüş olmam lazımdı ?
Herkese teşekkürler. Bişiler yapmaya çalışıyorum kavradım biraz. Merak ettiğim konu şu nasıl index basılır? Yazdığım kodları alıp siteye sızdıktan sonra index dosyasına girip ordaki kodları silip kendi kodlarımı yazar isem index basmış olur muyum?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.