Nasıl Fake telefon numarası alabilirim ?

crackms

Katılımcı Üye
11 Nis 2021
295
161
cehennem
merhabalar değerli üye

sorunuzun cevabına gelecek olursak


bunun için text me up isimli uygulamayı kullanabilirsiniz vpn ide yanında kurmanız lazım bu sayede +1 li bir numara alabilirsiniz ve bununla whatsapp gibi platformlara girebilirsiniz

iyi forumlar dilerim
 

halil68102

Yeni üye
19 Tem 2019
24
18
20
TÜRKİYE
receivesms.co sitesinin sms doğrulama işlemleri için işini göreceğini düşünüyorum.
yok hocam o yöntem çalışmıyor o telefonlar başka discord hesaplarında bağlı olduğu için çalışmıyor

Merhaba vpn ile Almanya'ya bağlandıktan sonra textme uygulaması ile alabilirsin. Uygulama linkini bırakıyorum. İyi forumlar.
TextMe
maalesef sanırım fixlenmiş hiçbir şekilde yeni bir hesap oluşturamıyorum
başka bir yöntem varmı
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.