Bu bilgisayar alınır mı ?

Woffluon

Katılımcı Üye
7 Tem 2021
284
95
Merhaba arkadaşlar yeni bir oyuncu laptopu almayı düşünüyorum Valorant, Minecraft, CS:GO gibi oyunlar oynayacağım. Sizce bu yeterli olur mu ?
Bilgisayar
 

BekKam

Üye
26 Şub 2021
163
74
Ötüken ovası
Sistem fiyatına göre ortalama.
Ekran kartı gayet iyi.
Ram yeterli.
işlemci güzel ama i7 10. yada 11. nesil bulursan çok daha işine yarar.
tek sorun linkteki siteden alıyor olman.
 

darksideofwww

Katılımcı Üye
28 Tem 2022
915
515
dsowww
Genede günümüz oyunlarını rahat oynamak için en kotu 6-8 gb arası VRAM'e ihtiyaç var
hayır genelde oyun oynamak için vaktim yok ama tüm oyunları kaldırıyor sıkıntısı yok...

Genede günümüz oyunlarını rahat oynamak için en kotu 6-8 gb arası VRAM'e ihtiyaç var
diğer donanıma da bağlı ama rtx3050ti olduğuna dikkat et dostum gerçekten hp sağlam bir bilgisayardır monsterlar gibi toplama olmuyorlar ve ben memnunum hp laptoplardan mesela omenlarda güzel...
 

Woffluon

Katılımcı Üye
7 Tem 2021
284
95
Hocam bu aralar Oyuncu Laptoplarında donanımsal sorunlar var ısınma kasma fps düşüklüğü gibi Masaüstü bilgisayar toplamanı öneririm.
Hemde ileride de sistemini yükseltebilirsin
Fazla gezen biriyi bilgisayarımı da yanımda götürüyorum o yüzden kesinlikle laptop olmalı. Laptop olarak önerin var mı ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.