Aynı anda 2 veya 3 tane Antivirüs uygulaması kullanmak zararlı mı?

Coder-06

Üye
30 Eki 2022
165
18
Türkiye Cumhuriyeti
Aynı anda 2 veya 3 tane Antivirüs uygulaması kullanmak zararlı mı?
Merhaba;
Arka Planda Çalışacağı İçin RAM'den Çok Yiyebilir bu da performans düşüklüğü ortaya çıkarır zaten bir çok antivirüsler kurulum aşamasında çakışan bir program var mı diye kontrol eder kurulu bir antivirüs var ise ( Microsoft Defender) Hariç Kuruluma Devam Etmene Müsade Etmeyecektir.
 
9 Ara 2021
225
42
@G R A P U
kullanırsın ama kastırır ram işlemci hdd ve birbirini virüs olarak görme olasılığı var ve siler sistem dosyalarını bozar, ben 2005 yıllarında eset kaspersky norton avg avast avira kurmuştum pc , ozaman 1 çekirdek intel pentium 4 , ddr400 ram, 512 mb :D ekran kartı 128 mb nvida :D hdd ide girişli xp sp3 32 bit
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.