Yazılımı Nasıl Öğrenirim?

_Iwas_

Yeni üye
8 Kas 2021
3
0
Öncelikle ben IWAS ben yazılım öğrenmeye çalışıyorum ve bir takım intikam olayları için buraya geldim ve gelişmek istiyorum nerden başlamalıyım yardım edecek var mı
 

Captain Black

Katılımcı Üye
17 Eyl 2022
488
273
Dubai
Yazılım olarak web yazılımına yönlene bilirsin başlangıç seviyesi olarak html css javasp gibi web dillerini işini görür sonrasında kendine bir yol haritası çizebilirsin ne yapmak istiyorsun gibisinden web site mi kodlama mı veya hack kısmımı forumda bir çok yararlı konu var bir kulübe katılarak bilgini genişletebilirsin kendinde olan bilgileri forumdaki arkadaşlarımızla paylaşarak onlara destek olabilirsin aramıza hoş geldin
 

siberkutuphane

Yeni üye
25 Eki 2022
27
10
root㉿kali
Öncelikle ben IWAS ben yazılım öğrenmeye çalışıyorum ve bir takım intikam olayları için buraya geldim ve gelişmek istiyorum nerden başlamalıyım yardım edecek var mı
İntikam diyorsan ilk önce hedefini iyi anlamalısın. Amacın virüslü bir yazılım çalıştırtmak ve hedef bilgileri ele geçirmek mi, ağına sızmak ve MiTM attack gibi yöntemler ile sakince hedefin haraketlerini izlemek mi ya da sosyal medya hesaplarına saldırı yapmak gibi bir şey mi? Ancak günün sonunda baya bir hacking toolu öğrenmen gerekir. Amaç ne olursa olsun.

Sana tavsiyem, öğrendiklerini kötüye kullanmaman. Sonra bir bakmışsın ki geride bıraktığın izler yüzünden gece gece Aras kargo kapını çalıyor ;)
 

SinyorProfesorS

Kıdemli Üye
3 Nis 2020
2,265
288
Londra
Merhaba,

Öncelikle kendinize "Neden yazılım öğrenmek istiyorum?" sorusuna net cevaplar aramalı ve kişisel sebeplerinizi çok iyi netleştirmelisiniz. Açıkçası "Yazılım Dünyası"na girdiğinizde bir okyanus ile karşılaşacağınızı ve zamanınızın büyük bir bölümünü öğrenerek geceli/gündüzlü geçireceğinizi bilmenizi isterim.

Yukarıda kendinize soarduğunuz sorunun net cevaplarını aldıktan sonra ilk olarak THT Forum içinde ki konuları inceleyerek başlayabilirsiniz. İlkin anlamanıza gerek yok. Amaç göz aşinalığı sağlamaktır. Bu temel bilgi seviyesinden sonra dilerseniz yine forum içinde daha geniş bilgi odaklı konulara geçiş yapabilirsiniz. Eğer bu aşamada yazılı değil de görsel video ile eğitiminizi devam ettirmek isterseniz o zaman size devlet bünyesinde online yapılmakta olan "BTK Akademi Eğitim Platformu"na kayıt olmanızı ve burada yazılım alanında dilediğiniz eğitimlere katılmanızı öneririm. Bu katılımlarınız sayesinde kurs bitiminde yapılacak bir sınav ile devlet onaylı sertifika alacağınızı belirtmek isterim.

Yazılım Dilleri İçin Daha Detayli Bilgi Almak İçin TIKLA

Youtube Kaynak

Udemy üzerinde birçok eğitim videosu var onlara göz atabilirsin
 

"KARAHANLI"

Kıdemli Üye
17 Mar 2022
2,610
3,343
Россия
Merhabalar degerli üyemiz forumumuz'da ücretsiz egitim setleri mevcutur....
ek olarak'dan youtube den yazılım html c++ gibi video ceken kanallar mevcuttur ;
ek olarak'dan udmy gibi kurs satan siteler mevcuttur o kurslar'dan satın alıp yazılım ögrenmeye başlayabilirsiniz :)

bol şans
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.