Ömer Halis Demir

Stain Code

Yeni üye
19 Ağu 2022
3
6
@root
Ömer Halisdemir ,15 Temmuz darbe girişiminin 4. yılında anılan isimlerden biri oldu. 15 Temmuz'un seyrini değiştiren, kendisi de şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in yaptığı kahramanlık binlerce kişi tarafından özellikle sosyal medyada hatırlatılıyor. Peki, Ömer Halisdemir Kimdir, nereli? 15 Temmuz'un sembolü haline gelen kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir'in hayatına dair bilgileri derledik.

Yedi çocuklu bir aileden gelen Ömer Halisdemir çocukluğunu Niğde'nin Çukurkuyu beldesinde geçirmiştir. Çukurkuyu ‘da okul sonralarında çobanlık yapmıştır. Hatice Halisdemir ile olan evliliğinden Elifnur ve Doğan Ertuğrul adlarında iki çocuk sahibi olmuştur. Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yurt içinde ve yurt dışında görev yapmıştır. Babası Hasan Hüseyin Halisdemir ‘in aktardığı bilgiye göre, vurduğu komutan Semih Terzi ile Afganistan'da birlikte görev yapmıştır.

Ülkemizde 15 Temmuz 2016 tarihinde askerin içindeki bir grup FETÖ mensubunun darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'na girmeye çalışan Özel Kuvvetler Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Semih Terzi'yi, Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı 'dan aldığı emir üzerine alnından vurarak öldürmüştür. Semih Terzi'nin korumaları tarafından Ömer Halisdemir 30 kurşunla şehit edilmiştir. Daha sonra ise askeri darbe yanlısı iki subay öldürülmüştür

ÖMER HALİS DEMİRİ BÜYÜK RAHMETLE ANIYORUZ UNUTTMUYORUZ UNUTTURMUYORUZ.
 
Son düzenleme:

Delirmish

Üye
3 Haz 2015
125
1
Düzce

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.​

Bu topraklar için canını gözünü bile kırpmadan veren aziz şehitlerimize MİNNETTARIZ.ALLAH CC onlara cennetin en güzel yerlerini nasip etsin. Onlar için ettiğimiz dualarımızı kabul etsin. Seninde eline yüreğine sağlık hocam
 

Hi-drA

Üye
7 Eki 2022
178
227
Eşit olduğun, Şu güneş: Tuğun, Tabutum: Vatan, Mezarın: Cihan, Adı: yok yiğit, Ebedi şehit...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.