Linux u indiremiyorum eskiden iniyodu hatta baya çalışıyodu

UTQ-Lİ15101

Katılımcı Üye
26 Ağu 2022
271
42
beyler sa burada ben daha yeniyim neyse ben linux u indiricem ama virtualbox 7.0 olduğundan dolayı bir sürü sorun oluyo birde vm bişey di o yok iso üzerinden yapıyorum oda hem çok uzun sürüyo hemde bi yerden sonra error veriyor hemde alan kaplıyor o virtual machines ten yapınca işte olmuyor virtualbox görmüyor onu ne yapmam lazım lütfen yarıdım edin :( ngrok u linuxa kurucam ve durumu kaydet yapıcam böyle olunca da kapanammış oluyo ngrok veya ngrok dışında bi kapanmayan var mı uygulamayı kapatınca tcp tüneli kapanmayan çünkü dakrcomet te kapatınca gidiyo modemdende açamıyor iletim seçeeği yok :(
 

UTQ-Lİ15101

Katılımcı Üye
26 Ağu 2022
271
42
Sorun çözüldü mü
image.png

burada ne yapıcam peki grub ta kalıyor

image.png

virtualbox disk image olarak görünüyor ama virtualbox bunu görmüyor işte :( tüm sanal optik dosyalarında o görünmüyo maalesef :( buna bir çözüm var mı peki?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.