Instagram Taklitten Kapanan Hesap

Losemis

Uzman üye
11 Ağu 2018
1,114
23
348
Arkadaşlar hesabım birini taklit ediyor diye kapatıldı nasıl geri alabilirim lütfen yardım edermsnz
merhaba
taklitten kapanan hesaplar çoğu zaman itiraz dahil edilmesine müsade edilmiyor o yüzden ancak ümidini kaybetme yine de
  • help@instagram.com.
  • complaint@instagram.com
  • Destek Adresleri ile mail atarak iletişime geçmeyi unutma iyi şanslar ^^
 

Eironez

Üye
6 Nis 2022
154
64
Istanbul
birisi 41 methoduyla hesabını kapattı

hemen buna gir hocam Instagram Help Center

açıklamaya şunu yaz

merhaba, bu hesap sahte bir hesap değildir bana düşman olan kişiler instagram formunu manipüle etmiştir gerekli kanıtları istediğiniz takdirde ben olduğumu doğrularm.

muhtemelen şöyle bişi isteyecekler elinizde kimliğinizi tutarken bir fotoğrafınız ve üzerinde kağıtta dedikleri şeyi yazacaksnz falan şayet istemezlerse kendiniz maille gönderin hocam zaten farklı yöntemler var araştırın biraz hesap açma formları vesayire hocam
 

Tyrone

Uzman üye
30 Eyl 2017
1,337
24
617
Kamino
Merhabalar;

ilk adım olarak bir şikayet dilekçesi doldurmanız gerekebilir.

Eğer hesabınızın geri açılması için bir sebep bulunamaz veya hesabınızın kapatılması haklı görülürse, hesabınızın geri açılması mümkün olmayabilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.