Python nerden başlamalıyım?

Stockholm0

Yeni üye
8 Şub 2022
24
3
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır phyton öğreniyorum bu işlere merak saldım bana yardımcı olabilecek biri var mı nereden başlamalıyım?
 

Stockholm0

Yeni üye
8 Şub 2022
24
3
merhaba
btk akademi ve türkcell geleceği yazanlardan eğitim alabilirsiniz bunlar ücretsizdir üstelik sertifikalı :)
teşekkürler coacademi den 7 gün ücretsiz kayıt aldım deneme sürümü için muhtemelen iptal edicem anlayamıyorum hiç bişey salağa anlatır gibi anlatan birileri olmalı şu işi ya da kafayı yerim en kötü olasılık pc basında
 

Losemis

Uzman üye
11 Ağu 2018
1,141
358
teşekkürler coacademi den 7 gün ücretsiz kayıt aldım deneme sürümü için muhtemelen iptal edicem anlayamıyorum hiç bişey salağa anlatır gibi anlatan birileri olmalı şu işi ya da kafayı yerim en kötü olasılık pc basında
estafurullah salağa anlatır gibi kibar bir söylenim değil kendinize haksızlık etmeyin en temelden olarak düzeltelim biz onu btk akademi öneriririm gerçekten faydalı :)
 

Tyrone

Uzman üye
30 Eyl 2017
1,337
617
Kamino
Merhabalar;

Python dilini öğrenmek için ilk adım olarak, dilin ne olduğunu ve nasıl kullanılabileceğini öğrenmelisin. Python, genel amaçlı, yüksek seviyeli bir programlama dilidir ve birçok farklı alanda kullanılabilir.

Türkçe kaynaklar;
Udemy de Mustafa murat coşkun hocamız var onu inceleye bilirsin.
BTK da sadık turan var oda kaliteli bir hocamızdır.

İngilizce kaynak;

UDEMY(2021 Complete Python Bootcamp From Zero to Hero in Python (Ken K.))

 

ZuL-RaA

Kadim Üye
9 Ara 2017
5,550
837
Semerkant
Selamlar

İstihza yazılı en iyi kaynak diyebiliriz kendi belgelerinden sonra gelen. Ayrıca Türkçe'dir. Eğitim için ise BTK Akademi'ye bakabilirsiniz. Güzel eğitimler var. Her öğrendiğiniz kodu test edin, deneyin. Daha sonra ise, numpy, pandas, flask, django gibi ileri seviye modüllere bakabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.