Video'nun Kaynağına Erişmek

24 Mar 2022
56
10
beyler kolay gelsin dizipub dizibox dizipal vb sitelerden dizi bölümü indirmek istiyorum kaynağı görüntüleyince direk debugger a atıyor bunu nasıl yapıyorlar html kodlarından birşey bulamıyorum nasıl indiriebilirim dizinin bölümünü
 

ToxicWare

Üye
7 Nis 2022
226
127
Bu Site git X Dizi Adını Aram Kısmına Yaz X Adlı Diziye Tıkla Ve Bölüm Seç Rapidrame Player Kullan Sonra Sağ Üst İndir Seçenekleri Var Kolaylıkla İndir

Ancak, video indirme işlemi birçok farklı yöntemle yapılabilir ve bu yöntemlerin birkaçını aşağıda sıralayabilirim:

  • Video dosyasının bağlantısını kullanarak, bir indirme yöneticisi kullanarak video dosyasını indirebilirsiniz. Bu yöntem, dosya boyutuna ve internet hızınıza bağlı olarak biraz zaman alabilir ancak genellikle kolay ve güvenlidir.
  • Eğer video dosyasının bağlantısını bulabilirseniz, dosyayı direkt olarak tarayıcınızda indirebilirsiniz. Bu, dosyanın dosya uzantısına bağlı olarak bazı tarayıcılarda çalışabilir ve dosyayı indirirken video oynatılırken izleyebilirsiniz.
  • Video dosyasının bağlantısını kullanarak bir video indirme aracı kullanarak video dosyasını indirebilirsiniz. Bu yöntem, genellikle daha hızlı ve kolaydır ancak video dosyasının bağlantısını bulmak için biraz daha fazla çaba gerekebilir.
 

ENİGMA1

Uzman üye
31 Ocak 2016
1,961
39
Site linkini buraya ekle birazdan bakacağım

peki bunu nasıl yapıyorlar yani ben mantığı öğrenmek istiyorum nasıl saklıyorlar
Mantığı basit javascript dosyası sayesinde engelliyorlar.
Dizipub3 sitesini incelediğimiz vakit https://diken.xyz/pop.php sitesinden javascript dosyası çektiğini görüyoruz, bu javascript dosyasınının içerisindeki kod f12 network bilgilerini gizlemek için siteyi f12 tuşuna basıldığı vakit debugger moda sokuyor.
Nasıl aşılır diye soracak olursanız aklıma windows hosts dosyasını düzenleyerek javascript dosyasını çektiği siteyi engellemek geldi. Mantıken çalışmaması gerekiyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.