Brute Force'ta Hata Alıyorum

28 Tem 2022
54
21
arkadaşlar bruteforce atak denemek istiyordumda biraz araştırdım passw listesi filan oluşturdum böyle bi hata alıyorum burda ne demek istiyor tooldamı sorun var ?


qxiwjk1.png
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

daggez

Junior Hunter / Malware Assistant Developer
5 Eyl 2022
323
114
arkadaşlar bruteforce atak denemek istiyordumda biraz araştırdım passw listesi filan oluşturdum böyle bi hata alıyorum burda ne demek istiyor tooldamı sorun var ?


Merhabalar . modül hatası alıyorsunuz.
Toolunuz eksik güncel versiyonunu indirip gerekli modülü yükleyin.
İyi forumlar saygılar.
 

Helmsys

Ar-Ge Ekibi Kıdemli
16 Mar 2022
1,492
1,653
bilgisayarın başına geçince deneyeceğim fakat toolun güncel olmadığını söyledilerde ondan çalışmıyormuş sanırım yinede denerim ama teşekkürler
Python sürümünüze uygun olarak yükleyin
Nasıl yükleneceği de şurada:

 

CEPATR

Katılımcı Üye
Büyük ihtimalle kullanmış olduğunuz fix yediğinden dolayı toolun bazı dosyaları silinmiş olabilir veya şuan da çalışmıyor olabilir. Zaten brute force araçları çıkar çıkmaz drek fix yiyor. Python kodlama dilini öğrenek sen bir brute force aracı yazabilirsin.

İYİ FORUMLAR.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.