İP'den Bilgi Elde Etmek

Mert0101

Yeni üye
29 Ara 2022
3
1
Sormak istediğim şu websitesi benim girmiş olduğum ipden hangi bilgilerimi görüntülüyebilir? En önemlisi hangi cihazdan yada cihazın kendi bi kodu varsa onu görebilir mi ? Teşekkürler
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ENİGMA1

Uzman üye
31 Ocak 2016
1,961
39
IP adresinizi değiştirirseniz, önceden kayıt olduğunuz bir siteye tekrar kayıt olurken IP adresiniz değişecek ve site tarafından tutulan eski IP adresinizle ilişkilendirilmeyeceksiniz. Ancak, site tarafından toplanan ve saklanan diğer bilgiler (örneğin, cihazınızın tipi, işletim sistemi ve kullandığınız tarayıcı) değişmeyecektir ve bu bilgilerle ilişkilendirilebilirsiniz.
 

ENİGMA1

Uzman üye
31 Ocak 2016
1,961
39
Web siteleri genellikle cihazınızın IP adresini kullanarak cihazınızın internete bağlı olduğu fiziksel konumu ve cihazınızın internete nasıl bağlandığını tespit edebilir.
Örneğin, bağlantınızın konumunu ve cihazınızın internete bir ev kablosuyla bağlı olduğunu veya bir mobil veri bağlantısıyla bağlı olduğunu gösterebilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.