Siteye İndex yükleme

ygit_1298

Yeni üye
20 Ocak 2023
23
8
f12 ile bir alakası yok eger web sitesi senin ise siteyi yazdıgın dili girip yeni index ekleyebilirsin ama eğer site sana ait degil ise admin paneline erişmen gerek daha dogrusu admin paneli şifresini bulman gerek
 

'Seth

Uzman üye
22 Haz 2019
1,457
786
root
Sitenin veritabanına erişim sağlaman gerek, siteler bilgisayardaki gibi dosyalarla yönetiliyor ve bu dosyaların bulunduğu yere veritabanı deniliyor. İndex dediğin ise index.php yada dili neyse o dosya. Bu dosyanın içindeki html kodları senin karşına çıkacak indexi ,yani sitenin ilk ekranı gibi düşünebilirsin, belirliyor. Veritabanına erişim sağladıktan sonra kendi index dosyanı veritabanındakiyle değiştiriyorsun ve İndex atmış, basmış oluyorsun. Tabi veritabanına girmek için de sitede zaafiyet bulman gerekiyor.

Kolay Gelsin : )
 

Dargaaltay

Uzman üye
7 Mar 2019
1,748
407
Kainat
Arkadaşlar selamlar bir internet sitesine nasıl index yükleyebilirim ?

f12 ile bir alakası varmı

ÖNEMLİ NOT: ( işletim sistemim windows, windows kullanıyorum)
İndex yüklemek için öncelikle panel bilgilerine ihtiyacınız var. Genelde popüler olarak Cpanel ve Wordpress kullanılıyor. Wordpress ile tema ayarlarından index.phpye girerek kendi index kodlarınızı yazabilirsiniz.

Cpanel için ise, File Menager -> public_html içindeki index.html(php,asp vs.)yi açıp içindeki kodları düzenleyerek index atabilirsiniz.

İndex atma kavramı sitenin ana sayfasını değiştirmek anlamına geliyor. Bu illa index.php ya da index.html olmak zorunda değil. anasayfa.php, ilksayfa.html vs. gibi sayfalarda olabilir. Global olarak index.x kullanıldığı için adı index atmak olarak günümüzde kullanılıyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.