Bu PC alınır mı?

SP

Kıdemli Üye
29 Eki 2018
2,721
595
Birisi dün senin gibi Turbox almalı mıyım diye konu açtı. Turbox'a dair hiçbir şey satın almayın.
 

Triumphal

Katılımcı Üye
Merhaba arkadaşlar bende bir bilgisayar buldum sizce almalı mıyım?Ürün linki bu arada yeni katıldım ve forumdaki ilk mesajım olacak :)
tavsiye etmem turbox un sistemlerdeki olayı şu işlemciyi yüksek gösteriyorlar öylede intel i5 ama i52400 eski bir işlemci rahat olarak sıfırını 500 tl ye alabilirsin işlemciyi. Başka sistem bakmanı tavsiye ederim.
 

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,325
4,805
Merhaba arkadaşlar bende bir bilgisayar buldum sizce almalı mıyım?Ürün linki bu arada yeni katıldım ve forumdaki ilk mesajım olacak :)
Ürünün parçaları çok eski, sana iyi bir deneyim sunmayacaktır ve çok uzun ömürlü de olmayacaktır. Bazı youtube kanallarının ortaklık ile yaptığı bilgisayarları bekleyebilirsin mesela, hem uygun hem sıfır oluyorlar. Performansı da fiyatına göre iyi oluyor. Bekleyemem dersen sıfırdan kendin toplaman her türlü daha iyi olacaktır.
 

Blwe

Uzman üye
17 Şub 2021
1,472
1,554
Green/Moderasyon
Merhaba, bilgisayar kasası sizi aldatabilir. Lakin bilgisayarın sistemine baktığımda.... İ5 2. nesil bir işlemci şuan ki içinde bulunduğumuz nesil için uygun değil. Bu nesilimizde ki oyunları kaldırabilecek kapasite'de bir işlemci değil yani. 8gb ram iyi lakin 2666 mhz ise sorun yaşatır. Dar boğaz alır yolunu gider diyebilirim. Ekran kartı gt 740 lakin 4gb olduğu için idare eder.
 

execnone

Katılımcı Üye
19 Tem 2022
352
172
incehesap.com buraya bakın. Fiyatları gerçekten uygun ve güvenilir. Bizzat kendim alışveriş yaptım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.