Başka kişilerin ağ bağlantısı üzerinden telefona sızma

27 Ocak 2023
70
11
python ile yazabilirsin ben bilgisayarlar için buna benzer bir şey yazmıştım istersen tekrar deneyebilirim ayrıca ayni internette olmanıza gerek yok direk hedef ıp yi yazıyon atıyon belki istek gibi bir şey gelio (bazen oluyor bazen olmuyor) ancak kabul etme seçeneği olmuyor (not:pc için) bu tarz hain işlerinizi opengl ye yaptırabilirsiniz bota illegal şekilde yazmayın direk yazıyor
 

'Seth

Uzman üye
22 Haz 2019
1,457
7
786
root
Linux üzerinden payload oluşturaral yapabilirsiniz, rayı oluştururken LHOST kısmına iç ip adresinizi yazarsanız, port açma ihtiyacı olmadan aynı ağdaki kişilere virüsü yedirebilirsiniz. Onun dışında trolleme amaçlı modem arayüzünden ağdan atma gibi fonksiyonları kullanabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.