Mernis Verilerini Korumak

darksideofwww

Katılımcı Üye
28 Tem 2022
915
5
515
dsowww
Eline koluna sağlık iyi iş çıkarmışsın ben de yakaladıkça bildiriyorum bu dolandırıcıları yok ben bilmem kaç TLye ad soyad sorguluyorum yok adres veriyorum insanları soyuyorlar.
 

root9ext

Üye
29 Ocak 2023
51
24
tolunay ören olayindan sonra polis biraz daha ciddi çalışmalar başlatır umarım, tolunay ören olayından hemen önce 50 ye yakin videoya telif attım mernisle alakalı çünkü normal şikayet atınca kalkmıyor, işte youtube saçmaladı açıkçası haftasonu ünlü olan videolar kalkacak youtubedan tarafımca kaldırılmış olacak bir aksilik çıkmazsa , onaylandı ve bekleme aşamasında şuan en son fazla attığım için spama falan düştü falan düzelir heralde zaten önceki videolar onayalandı kaldırılır hocam zaten yeten yapilacak şeylerden biri şudur atıyorum bu kişi bir dosya yükleme sitesine attı bunu örneğin.

kişi yandex diske attı diyelim ki yandex diskin abuse mailini buluyornz hukuksal mail atıyorsunuz hemen mailinizi kaldırıyorlar hocam fakat her ne kadar böyle yapsakta %100 tabi hallolmuyor tabiki polisimizin el atması gerekiyor ele geçirilen bilgilerden kritik olan adres ve telefon diğerleriyle pek bişi yapamazlar tabi en azından telefonunuzu değiştirin hocam

i07yz47.jpg



sum477n.jpg


1 tane daha atiyim o zaman


rpvsqof.jpg


canım sıkıldı ondan attım

i2wl6sy.jpg
,

bilmem neden kaldırıldı

kaldırdığım birkaç videoların linki hocam


bunlar sadece birkaç tanesi hocam
ha bide spama düşmüştü telifim üst üste farklı atmıştım biraz risk almak gibi oldu fakat gerekli şeyi youtubea bildirdim yeni bildirdiklerim kalkıcak bir kaçı hatalı geldi bin izlenmeli videoların çoğu hafta sonu kalkıcak dediğim gibi hocam

peki ben ne yapabilirim?

[email protected] mailine bildirin ve cimer'e yazın mümkünse karakola kanitlarla birlikte kişiyi bildirin hocam
bir olursak azaltabiliriz tek başıma anca bu kadar oluyor gücümün yettiği bu tamamen kaldırmaz fakat elimde bir güç vardı kullandım bende Allah kötü insanlarin şerrinden korusun sizi.
Ellerine sağlık haklısın, bu konu bizi aşıyor devlet birimleri ilgilenmeli.
inş azalır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.