Güç Sahibi Olmanın 48 Yasası

muhammet0232

Katılımcı Üye
18 Tem 2022
791
563
Kafir birinin düşünce yapısı... Allah'ını tanısa bunların hiç birine gerek kalmaz ama acizliğini sahtekarlıkla örtmeye çalışıyor. Sahtekarlık acı verir, strese sokar, ne zaman ya da nasıl yakalanacağım diye sürekli tetikte olur. Allah'ını tanıyan ise verilmesi gerekeni Allah'ın vereceğini bildiği için sakin bir şekildr işlerini yapar.
Merhaba, Öncelikle "Din" ile ilgili hiç bir konum bulunmamaktadır.
Okuduğunuz bu makale Kapitalizm dünyasında nasıl yükselebilir teması yatar.
Evet, Etik olmayan bir kitaptır. Fakat 1998'de yazılan bu kitap içerisindeki maddelere Uyan/uymayan insanların başından geçenleri tarihsel bir biçimde anlatan bir kitaptır. Hikaye kitabı değildir.
İyi forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.