Instagram Kurucu Mail Kod Bölümü Geçme Methodu

DeliPanda31

Yeni üye
5 Şub 2023
9
4
Öncelikle merhaba arkadaşlar hesabımın kurucu maili benim elimde değil kod gidiyor ama erişemiyorum buna erişebilmenin bir yolu var mı acaba aldığım hata aşağıdaki gibi teşekkürler şimdiden.


 

Dekrats

Katılımcı Üye
26 Ocak 2023
549
443
Brain
Hocam Şifrenizi Yenileyemiyormusunuz Kısmından Video Selfie Göndererek Alabilirsiniz. Fakat Arşivde Veya Gönderide Kendi Fotoğrafınız Olması Lazım.
 

yarbaypala

Üye
4 May 2020
190
61
Bağlı değil ama nasıl bir yol hocam belki ileride lazım olabilir 😁
hesabın işletme olup içinde fotoğrafın olmasa dahi, facebook bağlı ise facebook ayarlar, hesaplar merkezi üzerinden bağlı olan instagram hesabının kullanıcı adını ve profil fotoğrafını değiştirebilirsin. Daha sonrasında da selfie video atarak alabilirsin. Bu da sana güzel bir bilgi olsun kolay gelsin :)

Bağlı değil ama nasıl bir yol hocam belki ileride lazım olabilir 😁
https://www.turkhackteam.org/konula...letme-hesaplarinizi-kurtarma-methodu.2033086/ açtığım konuma bakabilirsin
 

Y4B4NC1

Katılımcı Üye
6 Ara 2022
458
211
Burda instangram üzerine yapılmış bir tool var okuyup deneyebilirsin eğer çalışmaz ise forum üzerinde arama yapabilirsin dostum :) (şifre üzerine saldırı onu kendi ayarlarına göre düzenlemen gerekir)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.