Termux ile bruteforce kullanarak karşı telefonun şifresini açmam mümkün olur mu?

CyrusMan

Katılımcı Üye
19 Tem 2021
290
112
Düşsüzler Apartmanı
Termux'a şifre kırıcı indirsem ve kablo yardımı ile hedef telefona fiziksel olarak bağlansam tefonun kilit ekranı şifresini açmam mümkün olur mu?
Böyle bi işlem mümkün. Ancak bruteforce yani diğer ismiyle kaba kuvvet saldırısı artık eskisi kadar güçlü değil. Bu saldırı hedef şifreyi bulmak için çeşitli şfre kombinasyonları üretir ve bunları rastgele deneyerek doğru sonucu bulana kadar saldırıyı devam ettirir. Yalnız bu saldırı yıllar sürebilir. Diğer taraftan bu saldırıya karşı yeni önlemler alındı. Birkaç hatalı denemeden sonra bir süre beklemeniz gerekiyor. Bu da bu saldırıyı etkisiz kılıyor. Phishing saldırısını denerseniz daha etkili olacaktır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.