Masaüstü sesleri mikrofona gidiyor

Zedainem

Üye
6 Eyl 2022
57
4
Merhaba tek jaklı kulaklık kullanıyorum y split denen kablo ile mikrofon ve kulaklığı ayırdım fakat hem discord hem twitch de masaüstü sesleri mikrofondan tekrar verliyor ve kendi sesimde çok derinden geliyor ayarlardaki dinle kısmı kapalı akustik eko açık ama kaplıdada aynı durum sebebi nedir ?
 

'GÖKKURT

Junior Hunter
10 Şub 2019
344
222
Yapmadığım kalmadı aynı sorun ... Mikrofon tanımıyor ... Kulaklık takarsan hoparlör gibi algılıyor ... Driver vs güncellemede çare olmadı... Çare win 10 dan geriye dönmek herhalde 😁
 
Sürücüsü yüklenmemiş veya düzgün yüklenmemiş olabilir.
Aygıt Yöneticisi'nden kontrol etmek gerekir.
Pro sürümlerinde bu sorun yaşanmamakta ama Pro olmayan işletim sistemi sorunlarında daha öncede söylediğim gibi sürücüleri elle yüklemek veya Driver Booster programı vasıtasıyla sürücüyü yüklemek veya güncellemek gerekmektedir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.