Turkcell Ve Iphone Sms Gönderememe Sorunu

LapS

Yeni üye
28 Mar 2020
36
4
Merhaba öncelikle herkese iphone kullanıyorum ve bir çok ta telefon değiştirdim ama hepsi gene iphone du hattım turkcell kimseye sms gönderemiyorum ama sms geliyor iphone yarlardan bir çok şeyide yaptım denedim turcell i aradım bir çok çözüm söyledi yaptım en son **5005*7672*+905329010000# bu numara iphone da sms ayarlarını sıfırlıyormuş onu yapmamı söylediler ama bu numarayı arama tuşuna bastığımda "İsteği Gerçekleştirme Hatası Bilinmeyen Hata" sorununu veriyor o yüzden yapmadım bunun çözümünü bilen varsa onu da deneyeyim Lütfen bi yardımcı olun.
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Deneyimli
8 Eyl 2021
3,551
2,679
Merhaba Değerli Üyemiz, Turkcell ve iPhone kullanıcıları arasında SMS gönderim sorunları yaşanması durumunda aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. İlk olarak telefonunuzun ayarlar bölümüne girin ve Turkcell operatör ayarlarını kontrol edin. Gerekirse ayarları yeniden yükleyin.

2. Eğer sorun devam ediyorsa, telefonunuzu yeniden başlatın ve tekrar deneyin.

3. Eğer hala sorun devam ediyorsa, Turkcell müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Belki de Turkcell'de bir sorun vardır ve müşteri hizmetleri size sorunu çözmek için gereken adımları gösterecektir.

4. Turkcell'de herhangi bir sorun olmadığından eminseniz, iPhone'unuzun yazılımını güncelleyerek sorunu çözmeyi deneyin.

5. En son çare olarak, iMessage uygulamasını kullanarak mesaj göndermeyi deneyin. Eğer iMessage üzerinden mesajlarınız gidiyorsa, sorununuz büyük olasılıkla Turkcell'e değil iPhone ayarlarına bağlıdır. Bu durumda iPhone ayarlarınızı tekrar kontrol edin.

Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözemezse, Turkcell müşteri hizmetleri ile iletişime geçmenizi öneririm.

İyi Forumlar
 
19 Mar 2022
57
25
Türkiye
Selamlar,

Konu ile ilgili sim kartını güncel olarak farklı cihazda deneyebilirsin farklı cihazda sorun devam ediyorsa cihaz kaynaklı olmadığı operatör kaynaklı olduğu tespit edilmiş olur ve bu durumda operatörün ile iletişime geçebilirsin, sorunun farklı cihazda devam etmemesi halinde ise iPhone müşteri hizmetleri ile iletişime geçip farklı cihazda sorun yaşamadığını iletebilirsin.

İyi forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.