windows 10 laptopu windows 7 yapmak

Gameplayer

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
263
6
laptopum aşırı kasıyor windows 10 kullanıyorum googleye bile giremiyorum intel i7 3.nesil 8 gbram bir de intel graphic ekran kartı mı ne var windows 7 yapsam kasma sorunu gider mi en azından sınavlara felan girebileyim
 

pawelyn

Katılımcı Üye
23 Nis 2022
469
159
Tor V3
laptopum aşırı kasıyor windows 10 kullanıyorum googleye bile giremiyorum intel i7 3.nesil 8 gbram bir de intel graphic ekran kartı mı ne var windows 7 yapsam kasma sorunu gider mi en azından sınavlara felan girebileyim
Bilgisayarına Format Atmayı denedinmi Çünkü ram miktarın iyi durumda Bence önce format atmayı dene format atınca bilgisayar rahatlamazsa windows 7 kurabilirsin İllaki Fark olacaktır.
 

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,325
4,806
Kasma durumunun sebebi, işlemcinin eski olması gibi duruyor.
Windows sürümünü/modelini değiştirmen kasma sorununu hafif çözer ama güvenlik açısından önermem.
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,413
2,601
Merhaba Değerli Üyemiz, kasma sorununun çözümü birkaç farklı nedenle ilgili olabilir. İşletim sistemi (Windows 10) gereksinimlerini karşılamadığı için aşırı yüklenmiş olabilir veya bilgisayarınızda yazılımsal veya donanımsal sorunlar olabilir. Öncelikle, bilgisayarınızdaki işletim sisteminin güncel olduğundan emin olun. Windows Update'i kontrol edin ve güncellemeleri yükleyin. Ayrıca, bilgisayarınızın virüs veya kötü amaçlı yazılımlardan arındırılmış olduğundan emin olun. Bellek (RAM) kapasitesi yeterli olması ve sürücülerin ve güncelleştirmelerin de tam sürümünde yüklü olduğundan emin olun. Ayrıca, işlemci soğutma fanının temiz ve düzgün çalıştığından emin olun. Windows 7'ye geçiş yapmak da bir seçenek olabilir, ancak daha eski bir işletim sistemi olduğu için bazı program ve sürücülerle uyumluluk sorunları yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, öncelikle yukarıda belirttiğim çözümleri denemenizi öneririm.

İyi Forumlar
 
25 Mar 2023
101
72
kasanı aç bakır borularını iyice temizle önerim detarjanlı sudur ardından kurut, termal macunu değiş fakat 10 tl ye satılan dandik macunlardan alma biraz daha kaliteli birşey kullan devamında soğutucu fanı temizle,fanın motoruna yağını sür(1 damla sadece) devamında format at önerim windows 7 değil ama çünki windows 7 artık desteklenmiyor windows 8,windows 8.1 kurabilirsin.
not: kasmalar harddisk kaynaklı olabilir sağlık durumunu kontrol et.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.