Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba ben JÖN bu forumu arkadaşımın önerisi üzerine keşfettim ve biraz dolaştıktan sonra gerçekten yazılım ve siber güvenlik açısından zenginlik içerdiğini gördüm ve sonrasında kayıt işlemlerimi yaptım ve foruma kayıt oldum. İsmimin ne olmasını baya bir düşündüm, aklıma JÖN nicki geldi nedeni ise Jön Türkleri severim oradan geliyor bu istek. Lakin böyle havalı durmuyordu, bende gittim kiril alfabesinde'ki И harfini kullandım N yerine. İsim faslı bu kadardı, ben forum işleyişini anlayamadım arkadaşım yöneticiler var falan dedi ama ben yinede sizlerden duymak istedim, bana forum işleyişini veya mantığını anlatabilir misiniz ? Sanırım ekipler vs varmış.
Hoşgeldiniz. Yeni Üyeler Kulübüne katılmak için üye alım konusunu okuyup formu bana özelden iletebilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
 

JÖИ

Yeni üye
24 Nis 2023
29
35
JÖN
Hoşgeldiniz. Yeni Üyeler Kulübüne katılmak için üye alım konusunu okuyup formu bana özelden iletebilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Teşekkür ederim, hoşbuldum. Kulübe katılım sağlamayı düşüneceğim.
Hoşgeldin aramıza merhaba :D
Hoşbuldum Merhaba
Aleyküm Selam, Aramıza Hoş Geldin.
Hoşbuldum
hos geldiniz. son kaleye
Hoşbuldum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.