Python biliyorum ama yazamıyorum

yağız292

Üye
18 Eyl 2022
126
26
python biliyorum ama yazamıyorum algoritmam da var yani başka projelede falan kodları çok rahat okuyorum ama kendim araştırmadan destek almadan yazamıyorum ve güzel öğrendiğimi de düşünüyorum sebebi nedir
 

'Albatros

Anka Team Junior
7 Mar 2023
1,355
14
874
anka.html
Öğrendiğin her dersin sonunda kod editöründen öğrendiğinin aynısı ve ardından öğrendiğinin bir farklı kodlarını yazarak başlayabilirsin.
Not çıkardıysan notlara bak en baştan sıksık tekrar yap
 

'pump

Uzman üye
9 Ara 2022
1,439
22
3,142
Ağ Kablolarında Geziyor
Bu sorunun sebebi pratik yapmamak, örnek vereyim araba sürmek istiyorsun ,araba manuelden örnek vereyim. Sen arabayı sürebilmek için öğrenmeyi hep yan koltukda bakarak öğrenmeye çalışırsan, şoför koltuğuna geçtiğinde de süremezsin :)
Okuduğunu her zaman pratiğe dök, örnek vereyim hiç bilmiyorsun , 1. Günün pythonda, genelde print ("hello world") yazdırırlar , sende gidip aynısını yazma mesela , böyle yaparsan sadece ezberlemiş olursun, ezberlediğin şeyi, tekrar etmedikçe her bilgi unutulmaya mahkümdur. Sen o sırada sevdiğin bir söz yaz , veya ismini yaz ,mantığını çöz ve ezbere ilerleme.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.