Trojan kaynak kodu lazım

Bilinmez45

Üye
18 Nis 2022
180
33
Beyler pythonla oluşturulan trojanların kaynak kodlarını atarmısınız onlara bakarak nasıl oluşturulduğunu öğrenerek kendiminkini yapmayı planlıyorum.
 

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,325
4,806
Beyler pythonla oluşturulan trojanların kaynak kodlarını atarmısınız onlara bakarak nasıl oluşturulduğunu öğrenerek kendiminkini yapmayı planlıyorum.
Öncelikle dilin temelini iyice öğren.
Eğer böyle bir programı mevcut bilginle yapamıyorsan, yeteri kadar öğrenmemişsindir.
Tabi çok ileri bir şey yap demiyorum ama bunu kendin yapabiliyor olman lazım.
 

ByPerPer

Uzman üye
23 Mar 2018
1,986
96
İstanbul
Trojan dediğin şey rat ile birleştirilip kurbana yedirilen programlardır. Basit bir google uzantısı, normal bir exe dosyası, png resim dosyası bunları rat programına(tool) yükleyerek karşı tarafa atarsın kurban bu dosyaları açtığında bilgisayar senin elinde olur. Trojan meselesi budur. Basit programlama bilginle oyunlarda altın hilesi yapma programı diye bir program kodlarsın bunu darkcomet gibi programlarla birleştirirsin üstüne bir de fudlama yaparsın kurbana yollarsın
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.