C++ C# ve python

pyrex.exe

Üye
8 May 2023
56
10
Merhaba dostlar kodlama için gerekli olan C++ , C# , python konularını kulüplerde anlatımı oluyor mu veyatta ücretsiz eğitimini veren bir site bir YouTube kanalı varmı?
 

ByPerPer

Uzman üye
23 Mar 2018
1,986
2
96
İstanbul
Tht içerisinde yazılımla alakalı bir kulüp yok şuanda bunun takibini forumda bulunan kulüpler kategorisinden sağlayabilirsin. Onun dışında kulüplerde sana anlatım yapılmıyor, kimse profesör yada üniversite hocası değil. Ha, gönüllü anlatım yapan varmıdır bilemem ama profesyonel kişilerden eğitim alman yada kendin araştırarak öğrenmen daha mantıklı olacaktır. Çünkü gönüllü bulamazsan sana hazır eğitimleri önüne serecekler. Kulüplerin burdaki en büyük katkısı eğitimlerinin takiplerini yapıp, sana gerekli ödevlerin verilmesidir.
 

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,325
120
4,806
Merhaba dostlar kodlama için gerekli olan C++ , C# , python konularını kulüplerde anlatımı oluyor mu veyatta ücretsiz eğitimini veren bir site bir YouTube kanalı var mı?
Bununla ilgili 2 kulüpte bulundum ikisinde de anlatılmıyordu. Ancak oradaki bazı kişiler yardıma ihtiyacın olduğunda yardım ediyorlar.
Ancak şu anda bir yazılım kulübü yok.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.