Başkasının instagram hesabını nasıl kapatabilirim?

Y4B4NC1

Katılımcı Üye
6 Ara 2022
458
211
Bu konular ne zaman yasaklanır ve forum ne zaman muasır medeniyet seviyesine ulaşır merak ediyorum o günleri görmek dileği ile.

Kişinin bilgilerini falan alıp görsellerini alıp yeni instagram hesabı açıp onu sahtekarlıktan raporlayabilirsin kesin çözüm diye bir şey yok tabi bu konuda deneme yapmalısın birçok methodu denemelisin.
 

DarqSs

Üye
23 Mar 2018
172
18
Dostum öneclikle merhabalar, forumda yardım merkezine başvurmadan önce sorununun sonuna tht ekleyerek tarayıcıdan aratırsan sorununa çözüm bulacağına eminim arkadaşların belirttiği gibi gerçekten forumda olan konulara rağmen yardım merkezi her gün aynı konularla ilerliyor yorulmadık sıkılmadık tabii ki açıklarız size bunları fakat gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara ulaşmak varken tekrar açıklamak aslında biraz sorun olabiliyor bizim açımızdan.

Konuna gelecek olursak ilk önce dediğim yoldan aratarak bi araştırma yap olmaz ise bana PM atabilirsin kesin yaparız veya olur demiyorum fakat yardımcı olabildiğim kadar olmaya çalışırım iyi forumlar.
 

CH

Moderatör
28 Ocak 2019
1,953
881
Siber
Selamlar kardeşim. Her yöntem her hesapta yemez. Hesabına göre muamele yapacaksın! Misal 100klık hesaba gidip de taklit açamazsın. Kapatmak için formlar mevcut. Fakat her formda her hesapta yemez. Her formun bir amacı var. Google’da instagram formları diye arat. Kapatacağın hesaba uygun olan formu seç. Sonra o form nasıl kullanılır onu araştır. Zirâ form buldun diye hesap tekte düşecek değil ya! İlk tr basıyorsun sonra vpn ile diğer ülkelerden basıyorsun. Kısa sürede hesap düşüyor. Burada önemli olan hangi formu kullandığın ve nasıl bastığındır! Kolay gelsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.