Toplu mail nasıl gönderilir?

onurekinci94

Yeni üye
18 Tem 2020
50
2
Dostlar toplu mail göndermek istiyorum.Atomic Mail sender ı Crackledim ama tam olmadı.Bu konu hakkında bi yönlendirmeniz veya bildiğiniz bi program var ise paylaşırsanız memnun oldurum.İyi forumlar..
 

user.thestorm

Katılımcı Üye
6 May 2023
412
182
Dostlar toplu mail göndermek istiyorum.Atomic Mail sender ı Crackledim ama tam olmadı.Bu konu hakkında bi yönlendirmeniz veya bildiğiniz bi program var ise paylaşırsanız memnun oldurum.İyi forumlar..
MailChimp: MailChimp, toplu e-posta göndermek için popüler bir bulut tabanlı pazarlama otomasyon platformudur. Bir hesap oluşturarak, e-posta listeleri oluşturabilir, özelleştirilebilir şablonlar kullanabilir ve toplu olarak e-posta gönderebilirsiniz.

SendinBlue: SendinBlue, e-posta pazarlama, SMS pazarlama ve otomatik mesajlaşma gibi farklı kanallar aracılığıyla müşterilere ulaşmanıza yardımcı olan bir pazarlama otomasyon platformudur. SendinBlue'yu kullanarak toplu e-postaları hedefleyebilir, kampanyaları planlayabilir ve farklı ölçümlerle performansı izleyebilirsiniz.

Mailgun: Mailgun, geliştiricilerin e-posta gönderme işlemlerini entegre etmelerine yardımcı olan bir API tabanlı e-posta hizmetidir. Mailgun, güvenilir bir altyapı sunar ve kolayca özelleştirilebilir e-posta şablonları oluşturmanıza olanak tanır. Geliştiriciler, Mailgun API'sini kullanarak uygulamalarına toplu e-posta gönderme yeteneği ekleyebilirler.


Bu programlara ve bu açıklamalara ulaştım. Umarım işini görürler. İşine yaramazlarsa biraz daha araştırma yapıcam.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.