Discord şablon çalma programı lazım

emirbaran37

Yeni üye
8 Haz 2022
1
0
Arkadaşlar uzun süredir şablon çalma programı arıyorum. Sizde varsa bana atabilir misiniz?

Herkese şimdiden teşekkür ederim. İyi günler, hayırlı cumalar.
 

MPT-76

Uzman üye
31 Mar 2022
1,410
890
Millî İstihbarat Teşkilatı
Öncelikle sanırım Discord sunucusunun şablonunu çalmak istiyorsunuz. Bir çok yöntem var program derken program olmaz şöyle bir şey yapabilirsiniz, Xenon discord botunu alarak sunucunun şablonunu alabilirsiniz. Eğer ki discord.js bilginiz varsa ufak kodlarla bir bot yazarsanız ardından bu botu bir sunucuya aldırırsanız şablonu kopyalarsınız. Onun dışında odaları rolleri direk kendinizde yapabilirsiniz. Program derken programın çalışması için tüm rolleri kanalı aktif olarak görmesi gerek bunun için bir sunucuda yetkiniz olması gerecek. O yüzden uraşmadan ufak bir kodla bot yazıp direk sunucuyu kopyalayabilirsiniz. Botun Permi 8 olmalıdır.

İyi forumlar dilerim.
 

Nikon of Disast

Uzman üye
16 May 2020
1,641
1,175
Şablon çalmak gibi bir husus yok, lâkin bir kaç client botları mevcut. Bu botları da Github da bulabilirsiniz. Bununla uğraşmak yerine "Öğeyi Denetle" menüsünü açarak yazıları kopyalayıp kendi sunucunuzda kullanabilirsiniz.
 

TheCeLLaT

Yeni üye
23 Kas 2019
39
5
Şu anda bildiğim kadarıyla öyle bir program bulunmuyor ve zaten öyle bir program olsa da gizlilik politikasına göre yasak olacağını düşünüyorum. Büyük ihtimal yetkinin olmadığı bir sunucunun her şeyini kopyalamak istiyorsun fakat şu anda yapabileceğin tek şey, ya kanalları ve rolleri tek tek kendi sunucunda oluşturmak veya şablonunu kopyalayacağın sunucu'da bir şekilde yetkili olup xenon botu üzerinden sunucu şablonunu oluşturmak.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.