MITM yoluyla ağım ele geçirildi

ththel46

Yeni üye
7 Haz 2023
7
1
Arkadaşlar ağım ele geçirildi.Karşıdaki saldırgan şahıs istediği zaman internetimi kesebiliyor pcmi izleyebiliyor.Modeme reset attım,pcye tertemiz kurulum format attım kurtulamıyorum muhtemelen fudlanmış ratı ağ üzerinden yükledi. Mitm yaparken suç üstü yakaladım aslında modem arayüzündeydim o anda Wın adlı cihaz ağa bağlandı o yüzden bu kadar emin konuşuyorum. Dsl ışığım sarı yanmaya başladı vesürekli sarıda sabit. Bu arada kaspersky lisanslı antivirusde var. Bunu yapan online oyunlardan tanıdığım biri insanların güvenini kazanıp istismar ediyor ts3 üzerinden ipmi öğrenerek yaptı. Her firavunun bir musası vardır.
 

ththel46

Yeni üye
7 Haz 2023
7
1
modemini resetle,bilgisayarına temiz kurulum yap eğer sabit ip kullanıyorsan ip adresini değiş başkada uzaktan birşey yapamaz ama aklıma takılan şey şu seni trolluyor olmasın?
Trollemiyor maalesef, çünkü aylardır benimle uğraşıyor. Bu fudlu rat illetinden kurtulamıyorum. Uzun süredir tht de bu konuları araştırdım burada dahi net bir çözüm yolu bulamadım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.