Yazılım | Programlama İnstagram Hesaplarına Nasıl Bot Takipçi Atabilirm

maestro01

Üye
25 Ara 2022
176
46
Beyler Instagramda smm panel kurup takipçi atmak istiyorum elimde bir çok hesap var bunlardan nasıl otomatik kullanıcı takip ederim???
 

'AdrenaLiN

Yaşayan Forum Efsanesi
2 Şub 2012
8,398
166
İşleyiş o şekilde olmuyor dostum herhangi bir smm panelden yada ana sağlayıcı bir siteden api çekip kar koyarak satabilirsin. Şuan herkesin onlarca siteyi boş yere açtığı bir sektör haline geldi tbm oranı 2.50 3 TL civarında.. Sana tavsiyem sms doğrulama sitelerini araştırman aynı şekilde çok büyük kar marjları var. Reklamlarını sorunsuz bir şekilde açman için googleden bir cloaker satın alabilirsin. İyi forumlar
 

maestro01

Üye
25 Ara 2022
176
46
Smm paneli takipçi paneline bağlaman çok doğru değil şayet userlerin patlama durumunda siparişleri karşılayamayacaksın user bulayım derken zaman kaybedip bocalayacaksın. En mantıklısı smm işi yapacaksan isen başka bir reseller panelden api çekmen.
Hocam olmaz ya valla fiyatlar aşırı pahalı userler patlar diye yedeklerini bulundurun eski tarihliler kapanmiyacaklardan onlardan atarım olmadı iade ederim parayi ama API çekme sorun
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.