Web kodlama

Slore'

Üye
28 Haz 2023
79
35
Ben backend yapıyorum ve node js ile birlikte birkaç dil ile site yapmaya başladım.İlerde işime yararmı yoksa yazılımda başka alana mı yönelmeliyim
 

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,326
4,809
Grimner. Dostum.

Haftanın Moderatörü olarak Uye ile normal konusman daha dogru olur bence kardesim.​

Her onumuze gelene saldirmayalim. Nazikce soyleyelim sozumuzu. Anlasin. Ego Bilmek Bilim insanlara Sert davranman gerektigini soylemez.
Sözümde sert veya kırıcı bir şey mi vardı?
Konuşmalarımda emoji kullanmadığım için anlaşıyordur muhtemelen.
Onun dışında normal bir şekilde, siber güvelik alanında çalışacaksa web dillerinin daha çok işine yarayacağını ifade etmeye çalıştım.
Ayrıca egolu olsam mesajı onaylamazdım :D

Siber güvenlik le ilgileniyorum daha çok
Bu arada sende yukarıdaki arkadaş gibi algıladıysan ve soru sormayı bıraktıysan, öyle bir şey yok.
Çekinmeden sorabilirsin. Ama emoji kullanmamak ve Türkçe kurallarına uygun olarak ? işareti koymak sert değildir diye düşünüyorum :)
 

xpashax

Katılımcı Üye
30 Nis 2023
319
96
Her yerde
Siber güvenlik le ilgileniyorum daha çok
Reisim bende html,css,js biliyorum. Siber güvenliğe ilgim çok vardı. Bence web işlerini wordpress vb siteler artık öldürüyor. Bugün şans eseri bir tane uygulama buldum siteni ücretsiz şekilde profesyonelce ve responsive olacak şekilde 5dakika da tasarladım ve dosya olarak dışa aktardım bana html,css dosyalarını verdi.(adı: nicepage) Yani bence web geliştiricilerin mesleği yavaş yavaş ölüyor. bilgisayarım zamanında sanal kali linux kaldırmıyordu(Şimdi canavara sahibim). Daha sonra sahte instagram takipçi sitesi yapıp 3,5 tanıdığımın hesabını phising yöntemi ile hackledim. Daha sonra geleceği yazanlar akademisinden derslere baktım, youtubeden çeşit çeşit videolardan kendimi geliştirdim. En sonunda THT'ye katıldım. Siber Güvenliğe ilgin varsa geç derim. Diğer diller bence ilerleyen zamanlarda işine yarar.
 

Suppressor

Request Uzmanı
16 Kas 2022
1,265
797
WHITE CHAPEL
Ben backend yapıyorum ve node js ile birlikte birkaç dil ile site yapmaya başladım.İlerde işime yararmı yoksa yazılımda başka alana mı yönelmeliyim
Back end yapıyorsan her şey den önce php öğrenmelisin ama sana tavsiyem siber güvenlik ile ilgileniyorsan python bilmen

eksta olarak siber güvenlik uzmanlığında vs. eskisi kadar para yok ve eskisi kadar değerli değil lakin işe biliyorsan değerli

bu panel olayları vb iyice pub olunca herkes ben HACKER oldum diye dolaşacak

bu yüzden bir alana yönelip o konuda developer olmanı öneririm.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.